lauantai 1. joulukuuta 2012

Eilen oli varsinainen tuuli ja tuiverrus,joka pyöritti satavaa lunta aikalailla. Yön aikana on tullut lunta lisää eli nyt on maa täälläkin valkoinen. Selvästi mieliala nousi vähän, kun tuli valoisampaa.
Eilinen menikin muuten synkeissä aatoksissa. Kaikki vain oli taas jotenkin liikaa.

Tänään ystäväni yllätti mut täysin :o Hän toi mm. piimää, margariinia ja jauhoja varmistaakseen, että hän saa tekemäni piimä- ja sitruunakakun. Lisäksi hän toi lihanpalan ja antoi ohjeen, miten siitä saadaan hyvä ja hieno ateria. Kultainen ihminen. Mua kyllä nolotti ottaa niitä kaikkia tuomisia vastaan, kun tiedän,ettei hänkään rahassa pyöri. Yritän korvata ne hänelle jotenkin; jos ei muuten niin hukutan hänet sukkiin ;) Ja saahan hän tietysti ne kakut :D
Voiko tuollaisia ihmisiä vielä olla??!!!?? Tulee ihan itku silmään. Mutta onpan nyt aineet mistä aloittaa leipominen :) ( jauhopeukaloa alkoi jo hieman syyhyttää... )

Toinen ystäväni käväisi päivällä kahvilla ja samalla mä "leikin" kotiparturia eli leikkasin hänen tukkansa. Säästö se on pienikin säästö. Sitä paitsi, musta on kivaa, kun pystyn olemaan edes jossain hyödyksi.

Puikotkin ovat pysyneet ihan kiitettävästi käsissä :) Oikeastaan olen jopa nauttinut kutomisesta ihan oikeasti pitkästä aikaa. Viime aikoina kun tuo kutominen on ollut joulun lähestymisen pakkopakkopakko -tyylistä. Tiedä sitten, miten paljon tänään saankaan kudottua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)