perjantai 14. joulukuuta 2012

Niin se on tämäkin päivä mennyt.
Aamupäivällä ystävättäreni poikkesi kahvilla ja jutusteltiin niitä näitä. Iltapäivällä kipaisin häthätää postissa hakemassa toppahousut, mitkä ystäväni lähetti minulle. Nyt pitäisi tarjeta kylmemmilläkin ilmoilla. :)

Iltapäivä ja ilta menikin sitten kutoessa tumppuja, jotka valmistuivat hetki sitten. Lankana oli musta Ideana Creek Alpaca yarn sekä Katian 100% cashmere. Tumput ovat menossa Kultsille, jolla on samaa väritystä oleva pipo. Alla kuva tumpuista sekä eilen valmistuneista sukista.Sukat in tehty Lai-la-lai Yarnzista, jossa on hopealankaa mukana.
Oudosti tumput näyttävät eri kokoisilta, mutta on se luonnossa ihan samankokoiset.
Seuraavaksi ajattelin laittaa taas sukat puikoille.Illalla paketoin Koskiin menevät loput joululahjat. Yksistä unisukista täytyy antaa lahjakortti, kun aika yksinkertaisesti loppui kesken.

Säästä voisi mainita sen verran, että lunta on tullut tänäänkin taivaalta. Jossain kohtaa aurinko yritti hieman paistaa, mutta jäi yritykseksi. Ihan oikeasti, tämä lumimäärä alkaisi jo riittää... Huominen sää ratkaisee, tuleeko lähdettyä Koskiin vai siirtyykö meno myöhempään ajankohtaan. Surkealla kelillä en viitsi lähteä ajamaan.

Mukavaa illan jatkoa ja hyvää yötä lukijoilleni. Menen keittämään iltakahvin ja suuntaan vielä hetkeksi kutomaan ennen nukkumaanmenoa.

2 kommenttia:

  1. Olet ollut uskomattoman aikaansaava! Mulla on aina vain ne yhdet ja samat lapaset puikoilla... Toivottavasti sää suosii ja pääset matkaan :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä ne sullakin valmistuu :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)