torstai 20. joulukuuta 2012

Tänään olen yrittänyt kutoa ja kutoa ja kutoa.... Jostain syystä Jussi - eikun Antti -sukkien aloitus oli työn ja tuskan takana, kun en löytänyt sopivia lankoja. Jos oli hyvä sininen, ei minulla oleva harmaa lanka erottunut siitä juuri ollenkaan. (siniset salmiakkikuviot Jussi -kuviossa tekee niistä kuulemma Antti -sukat. En tiennyt tätä aikaisemmin ) Aikani sitten aloittelin ja tein mallitilkkuja, jotta löytäisin hyvän yhdistelmän. Yhden löysin, mutten ole täysin tyytyväinen siihenkään. Plääh!

Päivällä posti toi minulle pakettikortin lukioaikaiselta ystävältäni. Se oli hyvän joulun toivotuspaketti. Itku tuli, kun luin sisällä ollutta kirjettä. Oikeastaan paketti oli kahdelta ystävältäni, joiden kanssa olimme lukiossa aika tiiviisti. Toista heistä en ole nähnyt varmaan 9 vuoteen ja toisenkin näkemisestä on kuutisen vuotta. Puhelimessa puhuin syksyllä Ninnin kanssa. Täytyy huomenna soittaa heille tai siis Ninnille ja kiittää paketista. Toisen puhelinnumeroa mulla ei olekaan. Mutta ei tällaista voi tapahtua elävässä elämässä. Tämä todellakin tuli puun takaa ja yllätti.

Alkuillasta kävin kaupassa sillä mielellä, ettei tarvitsisi enää mennä ennen joulua. Oli sen verran painavia ostoksia joukossa, että kaukonäköisesti otin kantoapua mukaan ;)
Äsken tein päivän lounaan eli täytyisi varmaan poistua takaoikealle syömään. Ja sitten jälkkärikahvia.. sanoo hän kahvikupin kuvat silmissään. Jos kahvin jälkeen olisi sitten taas puhtia istua kutomaan...

2 kommenttia:

  1. Yllätyspaketit ovat ihan parhaita ja kun vielä lisänä on hyviä muistoja vuosien takaa, niin mikäs sen ihanampaa. Jätin sulle viestin blogiini...käy siikaamassa :).

    VastaaPoista
  2. Lämpöä, iloa ja mukavaa Joulun aikaa Sinulle! :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)