perjantai 28. joulukuuta 2012

Päivä alkoi suhteellisen hyvin, ystävättäreni kävi kahvilla ja itse poikkesin tuolla naapurissa vaihtamassa kuulumisia. Päivän mittaan fiilikset alkoivat laskea, vaikka yritin pitää mielialaa korkealla laitellen UWA -juttuja valmiiksi maanantaita odottamaan. Toisin sanoen, nyt on langat, ohjeet ja puikot pussitettuna eli nyt vain odotetaan, että sunnuntai vaihtuu maanantaiksi ja pääsee aloittamaan työt.
Olen joutunut tänään kyllä vaihtelemaan tehtäviä töitä, kun tuli pari tilaustyötäkin mukaan. Hauskinta tässä on, että UWA korin vieressä on kauniisti pussitettuna viiteen sukkapariin tarvikkeet - ja kuudeskin varmaan vielä tulee.
Nyt päätin, että sitä mukaa kun saan sukkia ym. valmiiksi, otan kuvan ja laitan nimettyyn joululahjapakettiin odottamaan ensi joulua. Ei pitäisi tällä konstilla tulla ensi joulun alla kiire ;D

Kuten mainitsin, fiilikset ovat aika matalalla; mikään ei oikein huvita ja väsyttää. Kutoakin pitäisi, mutta tuntuu, että alkaa väsyttää entistä enemmän. Miten niin kutominen on rauhoittavaa.... ;)
Muutenkin olen tänään muistellut menneitä hyviä aikoja. Jostain syystä en löydä tällä hetkellä oikein mitään hyvää elämästäni, mikä tekisi elämän elämisen arvoiseksi. Tiedän,että pitäisi osata iloita ja arvostaa pieniä, tavallisia asioita, mutta jotenkin se kyky on tällä hetkellä hukassa. Jos näette sitä jossain, niin minulle voi lähettää sitä edes vähän. ;)

Kai se täytyy mennä yrittämään, jos puikot pysyisi kädessä.
Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)