torstai 4. joulukuuta 2014

napinapi..

Että osaa ketuttaa kuin pientä oravaa, jonka käpy on jäässä. Maksoin äsken laskuja ja tilille jäi huimat 99snt. Rakenna noilla sitten joulua. Vielä jäi muutama lasku maksamatta eli täytyy soittaa ja anella maksuaikaa. Tämä on niin syvältä. Jos suoraan sanon, niin meni joulufiilikset aikalailla pakkasen puolelle. Että osaa kiukuttaa lujaa.
Pitäisi ilmeisesti laittaa lisää lankoja myyntiin, mutta kun enää en raaskisi luopua mistään. Tuntuu vain siltä, että se olisi ainoa keino muuttua rahaksi.

Ulkona on pitkästä aikaa aurinkoinen päivä, muttei se jaksa piristää mieltä yhtään. Voisi melkein sanoa, että aurinkokin kettuilee paistamalla.

Huomenna pitäisi tehdä piparitaikina ja leipoa se lauantaina. Lisäksi pitäisi tehdä ne kakut, mutta motivaatio katosi näiden laskujen myötä. Tämä on niin tätä.

Puikotkaan eivät ole oikein tarttuneet käteen. Muutaman kerroksen saan aina välillä tehtyä, mutta tuntuu, ettei kudin edisty yhtään. Sukkia pitäisi vielä muutama pari saada tehtyä ennen joulua... Kertokaa, mistä saan inspistä kutomiseen ja leipomiseen...

Parin tunnin päästä olis sauna. Löytyisiköhän se kadonnut inspis sieltä vai jääkö loputkin puhdista sinne..? No, se jää nähtäväksi. Mutta ihanaa, kun pääsee lämmittelemään saunaan.

1 kommentti:

  1. Voi höh. Rahavaikeudet on aina niin syvältä, ovat tuttuja kyllä. Oletko hakenut mitään jouluruoka apua? Eikös jotain tahoja löydy, jotka jouluruokakasseja jakavat? Helpottaisi vähän sentään. Jospa saat asiat järjestymään, etkä joudu kaikista langoista luopumaan!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)