maanantai 15. joulukuuta 2014

Lumi on hieman sulanut, mutta edelleen on enemmän valkoisia kuin mustia alueita. Hyvä niin, kyllä tähän aikaan vuodesta kuuluu olla lunta maassa. Ainakin minä olen sitä mieltä.

Eilen leivoin toisen kaksinkertaisen satsin pipareita, kun ekan satsin piparit alkoivat olla loppu.
Tänään olen miettinyt, leipoisinko päivän ratoksi vielä tiikerikakun vai vasta myöhemmin tällä viikolla.
Tänään täytyy käydä kaupassa hakemassa rasvasilliä, että saan tehtyä äidin perinteisen Lasimestarin sillin "kypsymään". Tänään kun sen tekee, niin ehtii sopivasti jouluksi.
Lisäksi täytyisi paketoida ne muutama paketti, mitkä täksi jouluksi on. Onneksi ja yllätyksekseni olen saanut oltua stressaamatta lahjoista tänä vuonna - yllätin siinä mielessä itseni.
Saas nähdä, saanko sen yhden joululahjan, mitä olen hiuslenksujen lisäksi toivonut eli pöytäkalenteria. Jännitys tiivistyy.. ;)

Toissapäivänä sain Kultsin sukat valmiiksi. Täytyy tänään paketoida ne, koska hän tulee huomenna hakemaan ne. Enpä taida laittaa kuvaa ennen jouluaattoa, ettei mene yllätys pieleen.

En taida ikinä oppia... Menin sitten ilmoittautumaan Neulomon ensi vuoden UWAan. Ilmeisesti en koskaan opi ja aina uudestaan ja uudestaan kasaan itselleni paineita. Jos UWA onnistuisi, kun KyJy meni pyllylleen ja jäi kahta työtä vaille valmiiksi.

No, niin. Nyt on lahjat paketoitu.Että näytti aneemiselta se saalis, mutta jos ensi vuonna olisi sukkia ym. paketoitavaksi. Tänä vuonna en vain saanut aikaan.

Kyllä on koettelemuksia muillakin näin joulun alla. Tätini auton laturi oikuttelee eli rahanmenoa lisää joulujuttujen lisäksi. Ja sen tietää, että jos autoon tulee jotain, ei siitä yleensä selviä halvalla. Piti sitten sellainenkin riesa tulla.

Nyt täytynee mennä laittamaan ruokaa. Mukavaa alkanutta viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Minäkin olen lahjat hankkinut, mutta vielä en ole ehtinyt paketoimaan. Sukkia olen kyllä tikutellut, mutta taas jäi joitain ihmisiä ilman sukkia, koska aika moni olisi niitä halunnut. Mukava, kun villasukat taas nykyään kelpaavat lahjoiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, se on ihanaa, kun jotkut osaavat arvostaa itsetehtyä. jotta kaikki sais sukat, täytyisi aloittaa heti edellisenä jouluna seuraavan joulun lahjojen teko. Ei kun puikot käteen ja kohti ens vuoden lahjoja.

      Poista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)