maanantai 8. huhtikuuta 2013

Viimeinen vapaapäivä menossa eli huomenna taas työkokeiluun. Ei niin, etteikö se ole ihan mukava paikka, mutta... Jotenkin vain meinaa ahdistaa. Ehkä tähän tottuu - täytyy kuitenkin muistaa, että olen ollut siellä vasta 3 päivää.

Vapaiden aikana on tullut kudottua ja nukuttua ;) Aloin tehdä Kultsille hänen pipoonsa sopivia tumppuja TeeTee Pallaksesta. Malli on sama, mitä teen työkokeilussakin eri värisenä. Kultsin tumpuista toinen on valmis ja toinen aloitettu.

 
Lisäksi sain vapaiden aikana serkkuni Sauna -sukat valmiiksi. Jouduin taas toteamaan, että violetti on vaikea väri kuvata :( Todellisuudessa sukat ovat violetit eivätkä siniset. Lankana on Regiat Extra twist merino.

 
Ne serkkuni pojan koon 45 sukkaset eivät kauheasti ole edistyneet... Miksiköhän ei? Tänään ajattelin aloittaa serkkuni tytölle Sauna -sukkia pinkistä Austermann Stepistä. Joululahjaksi menossa nekin.
 
Muuten fiilikset ovat olleet vaihtelevia. Jotenkin ahdistaa taas kaikki. Välillä tulee sellainen tunne, etten jaksaisi enää edes elää, kun kaikki ajatukset  tuntuvat olevan liikaa; vain rohkeus tehdä asialle jotain puuttuu.
Ehkä taloudellinen tilanne on yksi syy ja toinen se, että edelleen jännittää tuo työkokeilujuttu. Lisäksi olen alkanut jo stressata asioita, jotka tulevat eteen kesäkuun lopussa. Miksi niitäkin pitää ihmisen stressata näin hyvissä ajoin?
 
Onneksi ystävättäreni ja Kultsi poikkesivat viikonloppuna kahvilla, jolloin tuli vähän irtaantumista tästä ajattelusta.
 
Ystävättäreni poikkesi kahvilla :) Oli tosi mukavaa, kun hän kävi. Ilman hänen ja Kultsin käyntejä tilanne olisi pahempi kuin se nyt on. Ihanaa, kun ihmisellä on ystäviä <3
 
Kuuntelin tuossa radiota ja tietenkin sieltä tuli sellaisia kappaleita, mistä tuli Kultsi mieleen ja se meidän eromme :( En ole vieläkään päässyt siitä yli. Tuskin koskaan kokonaan pääsenkään - Kultsilla tulee aina olemaan iso paikka sydämessäni.
 
Nyt taitaa olla viisainta lopettaa tämä kirjoittaminen ja mennä kutomaan, ennen kuin teksti menee synkemmäksi.
Mukavaa päivää kaikille! 

4 kommenttia:

 1. Tuo lapasten kuvio näyttää ihan sellaiselta jota mummoni o joskus neulonut. Nopea olet kyllä neulomaan! Jaksamista arkeen sinulle. Uuden työn aloittaminen on aina raskasta ja minulla on tapana sanoa kaikille että ensimmäiseen kahteen viikkoon kaikki tuntuu ihan kamalalta kun kaikki on uutta ja joka asiaa pitää kysyä. Sen jälkeen kyllä helpottaa.

  VastaaPoista
 2. Varmaan se onkin vanhaa perua. Itse opin sen vasta tuolla käsityökeskuksessa (lue: pakkotilanteessa oli rohkaistuttava tekemään sitä ;D )

  Toivotaan, että mullakin helpottaa kun aikaa kuluu uudessa paikassa. Kiitos tsemppauksesta!

  VastaaPoista
 3. Kaunis malli on tuossa lapasessa ,hyviä työpäiviä sinulle äläkä turhaan jännitä anna ajan kulua päivä kerrallaan eteen päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koetan olla jännittämättä... vaikka onkin helpommin sanottu kuin tehty.

   Lapanen tarvitsisi vielä kaverin ;)
   (on se jo aloitettu)

   Poista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)