perjantai 19. huhtikuuta 2013

Sain eilen kudottua ne serkun tytön Sauna-sukat valmiiksi.


Tänään olen koettanut tikuttaa miesten perussukkaa, mutta ei meinaa sujua. Olen jotenkin niin loputtoman väsynyt kaikkeen eikä mikään huvita. Pitäisi laittaa ne tällä haavaa viimeiset Sauna -sukatkin alulle, muttei huvita. Kuitenkin toisaalta on sellainen pakkopakkopakko -tunne päällä. Kaikkein mieluiten vetäisin peiton pään yli ja toteisin, että tämä on nähty ja nukkuisin pois. On niin rikkinäinen ja väsynyt olo.

Sain otettua itseäni niskasta kiinni ja kävin kaupassa sekä käsityökeskuksessa moikkaamassa pomoa, kun ei muutakaan tekemistä ollut. Oli siellä yksi kutoja pomon lisäksi. Melkein jäin istumaan sinne kudin sylissä, mutta päätin kuitenkin lähteä kotiin.
Vähän kotiutumiseni jälkeen ystävättäreni tuli käymään kahvilla :) Sekin piristi.
Hänen lähdettyään, olisi mieleni tehnyt mennä tirsailemaan, mutta ei auttanut, kun piti saada ruokakin tehtyä. Tunnen sen verran hyvin itseni, että jos olisin siirtänyt ruuanlaittoa, olisi se jäänyt tekemättä. No, nyt on ruoka kiehumassa ja tilanne ohi.

Loppupäivän ajattelin yrittää kutoa. Täytyisi saada taas jotain valmistakin, vaikka mikään  keskeneräinen työ ei ole lähelläkään valmistumista..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)