tiistai 23. huhtikuuta 2013

Hiljaiselon jälkeen

Tervehdys! Täällä ollaan, vaikka olenkin ollut muutaman päivän ihan hiljaa. Jotenkin ollut matalapainetta ja  muutenkin saamaton olo.
Päivät ovat menneet aatoksissa ollen, mutta onneksi ystävättäreni on käynyt välillä kahvilla :)
Sunnuntaina Kultsi vaihtoi kesärenkaat autooni eli nyt kelpaa taas auton sipsutella kesäjalkineissaan. Vielä täytyisi käyttää auto pesussa, niin sitten olisi kaikki kunnossa.

Tämä viikko minulla on lomaa työkokeilusta, koska pomo, joka toimii ohjaajajani, on lomalla. Enpä malttanut pysyä kovin kauan pois, sillä tänään olin siellä heti aamukymmenen jälkeen kutomassa ja odottelemassa puolenpäivän kahvia ;D Lupailin, että käyn vielä tällä viikolla siellä.
Tänäänkin ystävättäreni poikkesi kahvilla. Samalla suunniteltiin, että pitäisimme tällä viikolla käsityötapaamisenkin; päivä jäi vielä auki.

Kutomisrintamalla on ollut hiljaista. Kummini/tätini joululahjasukat edistyvät hitaasti, mutta edistyvät kuitenkin. Nyt on vain ongelma, kutoisinko niitä sukkia vai dominopeittoa.. Dominopeitossa minua mietityttää se, miten siitä saa suht yhtenäisen näköisen. En haluaisi sen olevan kovin levottomannäköinen katsella.
Onko kukaan teistä, ihanista lukijoistani, tehnyt dominopeittoa tms? Jos olette, niin laittakaa minulle kuva tai idea sähköpostitse osoitteeseen muruliini70@gmail.com  Haluaisin tehdä siitä peitosta tyylikkään näköisen, kun kerran näen sen vaivan.

Lumet ovat sulaneet kohinalla pois ja västäräkinkin näin pomppimassa tuossa pihassa. Mites se olikaan.."Västäräkistä vähäsen.." Tänään on ollut kyllä kaikkea muuta kuin kaunis kevätpäivä - on tuullut ja satanut. No, jospa se tästä taas kirkastuisi - niin sää kuin mielenikin.

2 kommenttia:

 1. Tänään on kyllä ollut ihan samanlainen sää kuin syysmyrskyjen aikaan. Ihan sormia paleli vaikka oli kahdet keväthanskat päällekkäin.

  Dominopeittoa en ole tehnyt. Jään mielenkiinnolla odottamaan minkälaisen peiton teet =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Googlettelin dominopeittoja ja niitä näytti olevan vaikka millaisia. Ei siis helpottanut päätöksentekoa siitä, miten yhdistelen ja sommittelen.

   Laitan kuvia, kunhan projekti etenee.

   Poista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)