perjantai 23. marraskuuta 2012

Ulkona on edelleen tylsän harmaata ja pimeää, mikä tarttuu mielialaankin kuin liisteri.
Koko päivän olen ollut ottamassa puikkoja käteeni, mutta ei ne vain meinaa tarttua. Omituista, eikä vain..

Päivällä ystäväni poikkesi kahvilla, mikä piristi päivää. Hänen käyntinsä ,ja tapaaminen yleensäkin, piristää. Toinen päivän piristys tuli, kun sain sähköpostia toiselta ystävältäni, josta ei ole kuulunut aikoihin mitään. Okei okei, myönnetään etten minäkään ole saanut kirjoitettua hänelle ennen kuin vasta tänään.

Mitäköhän sitä keksisi illan ratoksi, etteivät ajatukset synkistyisi.. Tänään on kuitenkin ollut parempi päivä.
Yksi idea voisi olla, että menen hiplaamaan lankaihanuuksiani lankahuoneeseen ja miettimään, mitä niistä voisi tehdä. Siinäkin mielessä se voisi olla hyvä idea, että tyhmänä suunnittelen UWA -tempaukseen liittymistä (siis Uudenvuodenaatosta Wappuaattoon),missä pitäisi em. ajassa tehdä 12 työtä. Kannattaa tällaisen suunnitella, jolla jää KyJykin vaiheeseen.. (jos olisi hämillisen näköinen hymiö,käyttäisin sitä nyt tässä )

2 kommenttia:

  1. Sulla on niin ihana lankahuone että mene sinne ja järjestele vaikka uusille paikoille niitä lankoja siinä saat aikasi kulumaan sekä voit samalla tehde suunitelmia ilta menee rattosasti jospa ne puikotkin sitten tulisi kätösiisi.Illan jatkoa.

    VastaaPoista
  2. Hyvä idea :) Ei tullut mieleenikään tämä lankojen siirtely paikasta A paikkaan B. Taidan siirtyä sinne. Illan jatkoja.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)