perjantai 16. marraskuuta 2012

Osittainen plääh -päivä. Olen yrittänyt saada siivottua, mutta kun ei huvita. Harvassa ne kai ovat, jotka ilokseen siivoavat.. ;) Mut jotain pientä kuitenkin sain tehtyä,kuten pyyhittyä kaapinovet ja ovenpielet sekä pestyä pari koneellista pyykkiä. Vielä olisi koneellinen jäljellä, mutta kuivaustila loppui. Täytynee siis malttaa mielensä huomiseen.

Ystäväni vävyn sukat valmistuivat toissapäivänä, mutta vasta tänään sain ne kuvattua. Lankana niissä on Novitan ruskeankirjava Nostalgia. Sukat lähtivät jo ystäväni mukana saajalle, joka toivottavasti on tyytyväinen.No, enkähän mä kuule millä mielellä sukat otettiin vastaan.


Työnalla on vielä toiset sukat samalle saajalle.

Vieläkin kaihertaa takaraivossa se KyJyily, vaikka päätinkin nostaa kädet pystyyn sen suhteen. Pakosti yhdet sukat valmistuvat vielä Kyjyyn, mutta jos saisi yhden huivinkin vielä tehtyä. Tuntuu,ettää mieli muuttuu vähän väliä tuon KyJyn loppuunsaattamisen suhteen.

Eilen sain sitä viime viikolla keskenjäänyttä asiaa hoidettua vihdoin eteenpäin. Olo keveni hieman. Keskeneräiset asiat ärsyttävät mua suunnattomasti, vaikka edelleen ko. asia onkin kesken,se etenee hiljalleen.

Pari ystävääni poikkesi tänään kahvilla, mikä on aina yhtä iloinen asia. Selvästi he välittävät minusta <3 Tosi asiassa olisin hukassa ilman ystäviäni. Rohkaisin mieleni ja sanoin eräälle ystävistäni, oikeastaan myönsin samalla itsellenikin, etten ole hänen seurassaan oma itseni vaan vedän eräänlaista roolia. Parin ystäväni kanssa tiedän olevani oma itseni, omine vikoineni, mutta muiden kanssa on tietynlainen naamio koko ajan. Kai se on olevinaan helpompi olla, kun ainakin kuvittelee huijaavansa toista uskomaan, että esim. asiat ovat paremmin kuin ne todellisuudessa ovat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)