maanantai 4. maaliskuuta 2013

Tervehdys, rakkaat lukijani :)

Tänään tuntuu taas olevan päivä, jolloin fiilikset vaihtelevat laidasta laitaan.  Kuluttavaa tällainen. :( Olisi edes tasaisen tylsää, mutta ei..

Eilen sain sen UWA - huivin alulle. Sitä on ihan kiva kutoa. Tikutin sitä eilen varmaan kolmanneksen, mutta nyt tahti alkanee hidastua, kun silmukat kerroksella lisääntyvät. Illalla telkkaa katsellessa otin kätösiini omat sukantekeleeni ja sain niitäkin kudottua eteenpäin. Olisi kudotuttanut vaikka kuinka myöhään, mutta silmät alkoivat lupsahdella siihen malliin, että oli pakko lopettaa.

Tänään olen taas tikuttanut sitä huivia. Meinaa vain ajatukset lähteä koko ajan harhailemaan. Mietityttää niin moni asia, ja osa niistä aiheuttaa paniikinomaisen tunteen. Hyvin arvattu, liittyy taloudelliseen selviämiseen.
Onneksi on omasta takaa lankoja, ettei tarvitse ainakaan kutomista lopettaa ihan heti. Tuntuu vain niidenkin kohdalla siltä, että osasta lankoja en tule ikinä tekemään mitään - eli täytyisi myydä puhumattomatta ja ostaa uusia tilalle. Tosiasiassa se varmaan menisi niin, että myydyistä langoista tulevat rahat menevät elämiseen eivätkä uusiin lankoihin :(

Kultsi kävi tuossa pikaisesti kahvilla :) Oli kiva, kun hän kävi.Niin kuin aina on.
Iltapäivällä iski taas hirvittävä itkukohtaus ja vaivuin muistelemaan menneitä - seurauksena hirveä päänsärky. Nyt täytyisi toipua ja rauhoittua sen verran, että saisi otettua taas kutimen käteen.

2 kommenttia:

  1. Täytyy myöntää, että itkeminen ei itsellekään ole hyväksi. Mutta voimia toivotan ja jaksamista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eiköhän nuo ajatukset ole jo pikkuhiljaa muuttuneet kauniiksi muistoiksi. Ja tosiasia kun on, ettei Kultsi ole hävinnyt mun elämästäni mihinkään - me emme vain enää asu saman katon alla...

      Poista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)