lauantai 9. maaliskuuta 2013

Edelleen on fiilikset hieman maassa, mutta yritän vanhaa "kikkaa",että nouseva taikina nostaa mielialaa. Toisin sanoen, tein taas litran pullataikinan. Alkaa kyllä mennä tämä leipominen jo liiallisuuksiin; kerran viikossa pullataikina..
Kultsi on tulossa pullakahville päivällä ja ystävättärenikin meinaa poiketa :) Siinä mielessä mukava leipoa, kun tietää, että syöjiä on tulossa. Ja annan minä molemmille muutaman lämpimäispullan evääksikin.

Naapuri poikkesi eilen istumassa iltaa meillä. Hän ihasteli työnalla olevia sukkiani ja jotenkin siinä kävi niin, että hänen mukaansa lähti kahdet 7 veikka sukat, tumput ja kämmekkäät. Hän kyllä kysyi, mitä hän on velkaa niistä, mutten kehdannut pyytää juuri mitään. Ajattelin niin, että menkööt vaihtarina, kun käyn heillä niin usein kahvilla.

Toissapäivänä sain itselleni sukat valmiiksi. Yllättäen ovat taas sitä vihreänkirjavaa Fabelia ( väri 151p ), josta olin jo aiemmin tehnyt itselleni sukat. Se lanka on vain niin minun näköiseni, ettei haittaa, vaikka on useammat samanlaiset sukat. Onhan siinä myös se hyvä puoli, että jos yksi sattuu hajoamaan, löytyy sille heti pari ;D
Kyseistä lankaa on vielä kuusi jämäkerää ja tietenkin yritän saada niistä vielä kolmannet sukat kasaan.Siihen viimeiseen UWA-työhön odottelen edelleen sitä mintunväristä Rosea. Hypin riemusta, kun saan sen huivin valmiiksi. Ilman langan loppumista, huivi olisi jo valmistunut.

Ystävättäreni poikkesi kahvilla, minkä jälkeen aloin sitten leipoa. Ikävikseen saa pyöritellä pullia litran taikinasta. Väliajat eli pullien nousun ajan, istuin tikuttamassa sukkaa.Hiljalleen nekin etenevät.
Kultsikin kävi ja oli mukavaa,kun hän istui kaikessa rauhassa meillä.

Nyt  lähden pullapussin kanssa käymään ystävättärelläni kahvilla.

Aurinkoista loppupäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)