keskiviikko 1. tammikuuta 2020

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2020

Mä teen heti uudenvuoden lupauksen: Lupaan kirjoittaa tänä vuonna säännöllisemmin kuin viime vuonna. Hävettää ihan sairaasti, kun tämä kirjoittaminen on jäänyt näin huonolle :(

Jospa aloittaisimme uuden vuosikymmenen kuvakavalkadilla. Yhtään en muista,mitä olen viimeksi laittanut,mutta laitan noita syksyn kuvia tähän (ja heti saadaan niillä mittää tähän päivitykseen :D )

























Varmaan jäi kuvia laittamatta, mutta tulee niin paljon sitten kuvia, että ehkä unohdamme ne :)

Joulun alla käytiin perinteisellä reissulla Koskissa sukuloimassa. On se vaan aika rankkaa käydä yhden päivän aikana neljässä paikassa eli kaikki täytyy aikatauluttaa. Toista se oli äidin eläessä,jolloin oli ns. tukikohta,missä yöpyä. Ei niin, etteikö nytkin olisi yöpymispaikka, mutta se on ihan eri juttu. Joulun vietimme kahdestaan Ukkokullan kanssa kotona.

Eilen,uudenvuodenaatona, olimme kotona. Tai no, Ukkokulta joutui töihin,kun meni työkaverinsa kanssa sulkemaan tienpätkää,mistä raketit ammuttiin. Sekin on jo perinne - olikohan tämä nyt seitsemäs vuosi, kun uudivuosi meni noin. Täällä onneksi ammutaan raketit jo klo 20.

Nyt pieni,kaino pyyntö: jos näyttää,ettei täällä blogissa tapahdu mitään,niin potkikaa mua persuuksille. Ei tällainen peli vetele,että kirjoittaa muutaman hassun kerran alkuvuodesta ja sitten päivittäminen loppuu.

Oikein hyvää ja ihanaa alkanutta vuosikymmentä kaikille, jotka ovat malttaneen käydä katsomassa,tapahtuuko täällä mitään vai ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)