sunnuntai 26. tammikuuta 2020

Huomenta!

Syksy vaan jatkuu - ei ole tietoakaan lumesta. En rakasta pakkasta enkä sitä,että pitää kahlata lumessa, mutta kyllä sielu jotenkin kaipaa lunta ja "oikeaa" talvea.

Olen käynyt viimeiset 7-8 vuotta kerran kuussa hoitajalla purkamassa itseäni (sairastuin 2000-luvun alussa masennukseen ja kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön) . Mulla on  viisi kertaa vaihtunut hoitaja sen takia, että hoitaja on jäänyt eläkkeelle tai vaihtanut työpaikkaa. Taas kävi niin. En tiedä, teinkö oikean ratkaisun,mutta nyt kun tuli sama tilanne, mä päätin lopettaa käynnit. En jaksa enää aloittaa jälleen kerran kaikkea alusta. Muutenkin käynnit loppuisivat, koska systeemit muuttuvat siellä siihen, että lähetteellä sisään, pikainen hoito ja sitten ulos. Jotenkin tämä tuntuu nyt oikealta kohdalta lopettaa. Yksi syy, miksi uskallan lopettaa, on se, että hoitaja sanoi, että mä osaan lukea itseäni ja vointiani, ja hallitsen lääkkeiden pienen muuttelun olon mukaan.

Sain Raksulle toissapäivänä valmiiksi siniset,valkoraidalliset sukat. En ehtinyt edes kuvata niitä, kun ne olivat jo hänen jalassaan 😁😁 Kun hän eilen oli päivällä pois, sain äkkiä kuvattua ne. Suunnittelin hänelle sydänsukat, mutta nyt täytyy tehdä eka Ystikselle kissasukat,jotka lupasin tehdä. Aivottomana työnä kudon itselleni sukkia. Saa nähdä mitä niistä tulee....Mä en ole onnistunut ikinä kutomaan sopivia sukkia. Muille tulee hyviä,mutta jostain syystä omat eivät onnistu. Outoa!!!

Tällaiset ovat valmistuneet sitten edellisen päivityksen:

Raksun sukat toivotuilla väreillä ja raidoilla

Ystikselle Regia silkistä

Ystikselle Fortissima Color langasta

En tiedä mikä aikuisiän ADHD muhun eilen iski. Melkein heti heräämisen jälkeen, innostuin tekemään croisantteja ja niiden jälkeen vielä pikkuleipiä. Tein äidin ohjeella Maailman parhaita viipaleleipiä. En muistanutkaan miten hyviä ne ovat.

Ei maar, enköhän mä mene aloittelemaan niitä kissasukkia.
Ihanaa alkavaa viikkoa teille,jotka vielä käytte lukemassa tätä.

Ps. Jätä joku merkki itsestäni,niin näen käykö kukaan lukemassa vai kirjoitanko vain omaksi ilokseni ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)