tiistai 3. lokakuuta 2017

Tämä ei nyt suju huonostikaan...

Oli niin hyvä tarkoitus ottaa itseäni niskasta kiinni ja kirjoittaa useammin, mut niin se vaan on jäänyt aikomiseksi....Vähän niin kuin moni muukin asia. Miten ihminen voikaan olla niin saamaton??!!?

Syksy on tullut - lehdet ovat kellastuneet ja leijailevat tuulen mukana maahan, ja tuulta riittää. Tänään on ollut ihan sadepäivä ja tällaista ovat luvanneet koko viikoksi. Ei tässä muuten mitään olisi, jos voisi vain nököttää kotona, mutta kun välillä pitää lähteä ulos.

Mutta on tämä ollut varsinainen syksy; 2 silmätulehdusta ja 1 korvatulehdus. Ei naurata. kun nyt vaan pysyisi terveenä. Tämän kuun lopulla täytyy aloittaa kuivakakkujen leipominen jouluksi, että ehtivät maustua. Täytyy aloittaa jauhojen ym. kantaminen hiljalleen kotiin kaupasta, ettei tarvitse kerralla raahata montaa kymmentä kiloa jauhoja, sokeria ja rasvaa. Niin ja piimää maustekakkuja varten.
olen laskenut, että tänä vuonna listalla on "vain" 8 x piimäkakku, 4-5 sitruunakakkua ja 3 tiikerikakkua =15-16 kakkua. Onnettoman vähän siihen nähden, mitä välillä on ollut.

Auto temppuili näiden kirjoitusten välissä oikein urakalla. Ensin se alkoi temppuilla ajoneston kanssa eli ajonesto ei lähtenyt pois päältä, mikä tarkoitti sitä, ettei auto käynnistynyt. Alkoi olla pinna aika kireällä sen kanssa. Ilmeisesti ratin suojakotelo painoi jotain ajoneston pientä nippeliä, koska kun muovikotenlon irrotti ja starttasi, auto lähti oikein nätisti käymään. Kuskaanko mä nyt sitten ruuvaria aina mukana, että saan purettua muoviosat ja auton käyntiin, . Herättäis varmaan joko hilpeyttä tai sitten epäilyn, että olen varastamassa autoa.
Auto siis lähti useamman kerran käyntiin ja jäi sellaisenaan talliin. Piti sitten parin päivän päästä lähteä asioille, niin lupas lupas vaan ei käynnistynyt. Nyt oli sitten akku ihan dead.Ei kun laturi kiinni ja odotetaan seuraavaan päivään. Käytiin vielä Ukkokullan kanssa ajelemassa Mäntsälään kahville, että saatiin sillainkin ladattua akkua. Ei pidetty radiota auki ja valoinakin oli pelkät parkit.
Eilen olin sitten jännän äärellä, kun menin talliin tarkoituksenani lähteä asioille. Lähti oikein nätisti tallissa käyntiin. Hoidettuani parissa paikassa asiat, totesin kauhukseni jättäneeni kännyn kotiin. Toisin sanoen, jos auto olisi temppuillut, olisin mä ollut oman onneni nojassa, koska en olisi saanut ketään kiinni. Eikä olisi ollut puhelimen lainastakaan apua, koska en muista kenenkään numeroa ulkoa. Toista se oli lankapuhelimen aikaan - muisti montakin numeroa ulkoa.
Onneksi Allu toimi moitteettomasti :)

Kävin eilen ottamassa uudet kynnet tai siis kynsien geelauksessa. Alkuun nämä näyttivät kivalta, mutta en mä nyt enää ole ollenkaan varma. Niin tai näin - kuukausi näitä on nyt katseltava. Pohjalla mustaa lakkaa ja päällä pinkkiä "koristekalvoa" . Nämä ovat vähän sekavat, kuten kuvistakin huomaa. ( oli vaikea saada kuvaa näistä eli ei ne ihan noin hirveät ole kuin kuvassa)Pikkuisen olen saanut kudottuakin eli KyJykin etenee hitaasti, mutta varmasti. Samalla syntyy myös joululahjasukkia. Tällaiset ovat viimeksi valmistuneet. Kaikki ovat 7 Veikkaa.

Kai mä menen ja otan kutimen tällekin päivää kätöseen. Jos sais edes vähän kudottua.
Mukavaa päivän jatkoa ja toivotaan, ettei kaikkialla ole sadepäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)