tiistai 10. lokakuuta 2017

Sateinen tervehdys

Tänään(kin) on tullut tosi helponoloisesti vettä. Mistä sitä riittää? Toisaalta, kaikki on pois talven lumista. Mutta on tämä jotenkin mälsää, kun sataa koko ajan ja on pimeää. Toki pimeyteen vaikuttaa sekin, että eletään syksyä, jolloin muutenkin on pimeää.

Kävin aamulla lääkärissä kuulemassa labratulokset, joihin Akuutin lääkäri oli laittanut lähetteen. Kaikki olivat ihan hyvät. Koska olin saanut ajan "oikealle" lääkärille (siis sellaiselle, jonka mielestä silmätulehdus ei johdu ylipainosta (oli vähän kärjistetty, mut kuitenkin)) puhuin sekä tuosta jalkojen turvotuksesta sekä hengästymisestä. Mainitsin myös sen, kuinka jotkut sanovat, että puhelimessa mun hengitys vinkuu ajoittain ja on raskasta. Pääsen puhaltamaan putkeen, jolla mitataan keuhkojen tilavuus - keuhkoista kuului pientä rohinaa, mutta lääkäri ei kuitenkaan pitänyt sitä vaarallisena eikä kovin pahana.
Lisäksi sanoin, että Ukkokulta väittää, että mä kuorsaan. Hah! korkeintaan naisellista tuhinaa (kirjoittajan huomautus) Lääkäri pyysi tarkkailemaan, onko hengityskatkoksia. Uniapneahan tästä puuttuukin.

Varsinainen syy, miksi menin lääkäriin, oli mun jalkojen turvotus. Olen syönyt 2.5 viikkoa nesteenpoistolääkettä ja jatkan vielä tämän kuun loppuun, jolloin mulla on tämän päiväisen lääkärin varaama aika sydänlääkärille.
Jo vuonna 2011 keuhkokuvassa näkyi tummentuma sydämen vieressä ja silloin 2.5 viikkoa sitten otetussa kuvassa tumma alue oli kasvanut . Tässä tarkistellaan, ettei ole sydämen vajaatoimintaa. Veriarvojen mukaan ei, mutta kun on se tummentuma siellä kuitenkin olemassa.Kaikkea sitä pitää tulla.
Arvatkaa vain stressaanko??!!??
Huomenna pitäisi muistaa varata aika kilpirauhaskokeeseen. Normaalisti se otetaan kerran vuodessa , mutta nyt tuo lääkäri haluaa varmistaa, ettei turvotus johdu kilpirauhasesta.

Ystäväni J pirautti iltapäivällä ja kysyi,voiko poiketa. Sanoin hänen olevan aina tervetullut - ja sain samalla kahviseuraa. Kyllä kahvi maistuu aina paremmalta seurassa kuin yksin.

Ukkokullan setä on tulossa rouvansa kanssa reilun viikon päästä katsomaan, miten remontti etenee Mäellä. pakkohan heiltä on kysyä, tulevatko he kahville. Se tarkoittaa sitä, että kaaoksessa oleva koti pitäisi saada järjestettyä (=zipattua tavarat jonnekin) ja siivottua. Onneksi R ja T lupasivat tulla kavereiksi. Eiköhän me kolmistaan saada jotain aikaan. Täytyy ennen sitä yrittää saada tasoja jo tyhjiksi ja siirrettyä lankakassit ja -laatikot olkkarista makkariin. Ahdistaa jo ajatus. No, ei siinä kauan mene,kun vaan saa aloitettua.

Nyt menen jatkamaan kutomista.
Toivottavasti muualla ei ole näin sateista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)