tiistai 1. heinäkuuta 2014

Hyvää, sateista heinäkuun alkua kaikille!

 Jos sää on harmaa, niin on fiiliksenikin. Heti aamulla pääsi iso itku, kun maksoin laskut pois todetakseni, että hyvin tiukilla ollaan tämäkin kuukausi. Ei tässä kai auta muu kuin mennä uudestaan langat läpi ja laittaa lisää myyntiin talouden pelastamiseksi tai edes sellaiseksi saamiseksi, että pärjää. Tämä on niin tätä. Pitkään aikaan ei ole ollut näin vaikeaa päivää kuin tänään on. Pelkkä kauppaan ja apteekkiin lähteminen vaati tosi ison pinnistyksen. Onnistuin sentään olemaan ystävällisen ja tavallisen näköinen ihmisten ilmoilla ollessani.

Kutominenkaan ei ole ollut nautinnollista, vaan se on sellaista pakkopuurtamista. Tehtävä on, kun menin ilmoittautumaan siihen Kyjyyn ja sen lisäksi pitäisi tehdä joululahjojakin. Mistä revin sen kaiken innon? Ainakin kaksi ihmistä on sanonut minulle, että pitäisi olla armollinen itselleen, mutta jotenkin en osaa. Vaadin tietyissä asioissa itseltäni aika paljon - välillä liikaakin. ( myönnetään, että joissakin asioissa menen kyllä siitä, mistä aita on aika matala ellei matalin)

Synttäripäivään mennessä pitäisi siivota, mutten ole edes aloittanut vielä. Tarkoitus oli siivota vähän kerrallaan, mutta taitaa mennä siihen, että itku kurkussa siivoan viimeisenä päivänä ennen "juhlia". En varsinaisesti juhli, mutta olen muutaman ihmisen pyytänyt kahville.

Kertokaa, mistä saan puhtia siivoamiseen ja kutomiseen, kun mieluiten vain nukkuisin.

Ei kai tässä auta kuin mennä ottamaan kudin käteen ja toivoa, että saisi puikot liikkeelle.4 kommenttia:

 1. Kuule, nyt käy kävelyllä, päätä semmoinen parinkymmenen minuutin tietty lenkki. Sitten katso kellosta ja päätä, että kudot puolisen tuntia ja sitten saa tehdä mitä itseä huvittaa. Minulla takkusi ihan tosissaan yksi käsityö, kun lanka kutitti sormia ja yskitti (olihan se flunssakin päällä...) vaan puolen tunnin säännöllä sain senkin tehtyä =)

  VastaaPoista
 2. Mikä päivä sinulla on synttärit? Minullakin lähestyy omat juhlat ensi viikolla. Onneksi olkoon jo etukäteen!
  Kannataa varmaan harkita saako kyjystä enemmän iloa vai harmaita hiuksia? Kyllähän sen voi kesken jättää, jos sitä vaan stressaa, mutta jospa onnistut ottamaan vähän rennommin sen suhteen, jotta voit pitää hauskaa projektissa meidän kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on synttärit 7.7. eli heti ens maanantaina. Mikä päivä sulla on? Kiitos onnitteluista ja onnea sullekin.

   Niin kai... en vaan haluais luovuttaa... ainakaan vielä.... ;D

   Poista
  2. 8.7. juhlin minä eli ihan peräkkäin =) Laitatko osoitteesi minulle veera.kajanus@suomi24.fi

   Poista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)