lauantai 28. kesäkuuta 2014

Taas on viikko mennyt ihan huomaamatta... Enkä ole saanut mitään aikaan. Olen yrittänyt kutoa, mutta tuntuu, että sekin takkuaa. Liekö sitten kysymys siitä, että viikon kuluttua siitä, kun KyJy alkoi, minä stressaan jo valmistumisia. Tämähän on ihan katastrofi, kun ei ole kuin yksi työ vasta valmiina.
Sain siis ystävättäreni pitsisukat valmiiksi. Täytyy käyttää aikaisempaa kuvaa samanlaisista sukista, koska en ole vielä saanut ystävättäreni jalkaa mannekiiniksi. Mutta siinä se on - Kyjytyö numero 1 ! Tästä se lähtee.. ainakin toinen ja kolmas työ ovat jo puikoilla.

 
Sää on ollut enemmän kuin epävakaista. Nyt kuitenkin näyttäisi paistavan aurinko ja on kohtuullisen lämmin.. tai ainakin lämpimämpää kuin edeltävinä päivinä. Kun vain mielikin vähän piristyisi - kaikki tuntuu taas kaatuvan niskaan. Tiedän kyllä syynkin, mutta ei siitä sen enempää.
 
Olen koko aamupäivän laitellut lisää lankaa myyntiin. Tämä on huolestuttavaa - lankakaappiin tuli tyhjä hylly :o Apua! Lankanihan alkavat käydä vähiin ( jos ei lasketa niitä seinänvieressä olevia laatikoita) Täytyisi vielä mennä yksi kaappi ja ne laatikot läpi, jos vaikka niistä vielä löytyisi lisää myytävää lankaa. ( Pakko löytyä)
 
Ensi viikolla pitäisi siivota, jos vaikka sattuisi tulemaan reilun viikon päästä synttärivieraita. Arvatkaa vain, mikä on motivaatio siivoamiseen... No, täytyy maanantai...tiistaina heti aloittaa, niin saa tehdä rauhassa vähän kerrallaan.
 
Nyt se on päiväkahvin aika ja sitten kutomaan. Lankoja katsellaan myyntiin myöhemmin.
 
Aurinkoista päivää kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)