sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Ihanaa, ilma on hieman viilentynyt ja välillä tulee vettäkin. Eilen jyrähteli muutamaan otteeseen, muttei ukkonen tullut onneksi tähän ihan lähelle.. Kammoan nimittäin ukkosta.
Eilen olin ihan saamaton - otin oikein pitkät tirsat päivällä. Ilmeisesti oli matalapainetta sen verran, että viime yönä nukuin,hyvin nukutun päivän jälkeen, kellon ympäri. Miten niin nukkuminen on kivaa... ;)

Tänään(kään) en ole saanut mitään aikaiseksi, vaikka olen yrittänyt kutoa niitä pitsisukkia. Jotenkin vain tökkii kaikki. Yritin ottaa tirsatkin, mutta sitten ajatukset vasta lähtivätkin liikkeelle. Stressaa pari laskua aika pahasti.. Jostain pitäisi muuttua rahaksi, mutta mistä, kun myynnissä olevat langatkaan eivät kelpaa kenellekään. Tai varmaan ne kelpaisivat, mutta kun tarkoitus ei ole lahjoittaa niitä vaan saada edes melkein omat pois.
Sori, tämä näyttää olevan nyt taas oikein valivali -postaus :(
Ahdistaa lujaa!

Muistattehan KyJy -äänestyksen täällä . Osallistumisaika loppuu siis 15.6. klo 24.00 ja arvonta suoritetaan maanantaina 16.6.
Mukavasti on ollut osallistujia, mutta lisää mahtuu. Kaikkien osallistuneiden kesken arvon yhden Eiku -huivin.

Huomenna pitäisi lähteä ystävättäreni ja yhden kaverin kanssa käymään puutarhalla. He menevät katsomaan sieltä jotain, minulla on parveke iskussa. Tietysti, jos olisi iiiso purkki, niin siihen voisi laittaa parvekeperunaa. Asuessani omakotitalossa, meillä oli isossa savipurkissa terassiperuna, josta sai kesän ensimmäiset uudet perunat.
Piti sitten puhua uusista perunoista - olen kuin Pavlovin koirat, jotka ärsykkeen saatuaan alkoivat kuolata.. Ajatelkaa nyt, uusia perunoita, tilliä, silliä, voita ja keitettyä kananmunaa eikä tuo muna ole edes välttämätön. Slurps!

Taisi olla tässä tämä postaus. Aurinkoista sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)