maanantai 9. kesäkuuta 2014

Valitus- ja ajattelupostaus - mieti, kannattaako lukea...

Olen kahden vaiheilla, julkaisenko tämän postauksen vai jätänkö sen vain luonnoksena olemaan. Tästä tulee varmasti kunnon mutinapostaus. Polvia särkee ja muutenkin jalat ovat ihan tönköt.. Liekö sää vaihtumassa vai mistä johtuu.
Eilen illalla lohkesi toinen hammas eikä ole rahaa mennä hammaslääkäriin, vaikka kuinka tiedän, että ne pitäisi laitattaa. Olen miettinyt, miksi ne nyt lohkeilevat, mutta luettuani eri lääkkeiden tuoteselostuksia, tulin siihen tulokseen, että lääkkeilläni on aika iso osa siihen. Höh! Mutta kenellä on vara mennä pienistä tuloista hammaslääkäriin, kun on muutenkin tukalaa. Edellisen hampaan lohjettua kyselin kuinka kalliiksi sen korjaaminen tulee ja hinnat vaihtelivat 120-150e, Aika paljon.. (mukana oli myös kaupungin hammashoitola) Ketuttaa aika lujaa! On taas sellainen tunne, että sietokyky on nollassa. Varmasti iso syy on siinä, että taloudellisesti on tosi vaikeaa. En tarkoita sitä, että rahaa pitäisi olla yllin kyllin, mutta kun olisi sen verran, että saisi laskut maksettua, silloin kun ne tulee, käytyä ruokakaupassa ja olisi pieni hätärahavarasto.. Ei voi olla liikaa pyydetty.
On niin julmetun kuluttavaa ja ahdistavaa, kun täytyy lähes joka kuukausi ihmetellä, mistä muuttuu rahaksi.
Nytkin on Neulomossa ja Facebookissa lankoja tyrkyllä, mutta eipä ne tunnu ketään kiinnostavan   :(
Tämä on niin tätä. Jos suoraan sanon, niin tekisi mieleni huutaa suoraa huutoa ja toivoa, että se helpottaisi oloa. Pitkästä aikaa on ollut sellainen tunne, että tekisi mieleni tehdä lopullinen ratkaisu - rohkeus vain puuttuu. Toisaalta, se olisi itsekkäästi tehty, koska uskon lujaa, että minulla on ihmisiä ympärilläni, jotka jäisivät kaipaamaan. ( toivottavasti on ;) )

Talvella haaveilin,että kun kesällä tulee mansikat, ostan 5kg laatikon ja laitan pakastimeen niitä, mutta nyt näyttää siltä, että tulee mansikaton vuosi. Kun nyt edes synttärikakkuun saisin ostettua litran tai pari niitä.

Kutoakin pitäisi, muttei sekään tahdo onnistua, kun muut asiat askarruttavat mieltä niin paljon. Vähän sain kuitenkin eilen kudottua sitä pitsisukkaa, joten ehkä se joskus valmistuu.
Ruokakauppaankin pitäisi mennä, muttei olisi oikein siihenkään rahaa. Kekseliäisyys halpojen ruokien suhteen on ihan seis -asennossa. En keksi enää mitään. ( juuri oli keittoa hiljattain ja makaronilaatikkoa)

Ensi viikonloppuna piti mennä kyläilemään ystävälleni Kausalaan, mutta näyttää siltä, etten mene. Pakko karsia kaikki ylimääräinen. Tyhjin käsin en kehtaa mennä, kun piti grillata ja matka vie bensaakin. Olisi ollut ihan kiva mennä, mutta toisaalta... Täytyy nyt miettiä vielä ennen kuin soitan hänelle.

Jaa-a. Kai sitä täytyy lähteä kauppaan ihmettelemään, mitä söisi. Saatan illalla vielä päivitellä tänne jotain, etenkin, jos saan ne sukat valmiiksi.

Kaikesta huolimatta aurinkoista ja mukavaa päivää teille kaikille.

Edit: Viikonloppuna Tupperwaren mikroastiani päätti tehdä tempun, kun lämmitin siinä mikrossa kastiketta. Ensin alkoi lentää kipinät ja kun sen sai mikrosta pois, oli siihen sulanut kohta. Nykyään ei oikein kukaan tunne aktiivisesti Tupperi -esittelijöitä, joten annoin pikkuserkulleni iäisyystehtävän ottaa asia jonkun kolmannen osapuolen kanssa puheeksi. Tänään kuitenkin kauppareissulla näin parkissa Tupperware -auton ja bongasin liikettä auton ympäriltä. Niinpä minä menin reippaana tyttönä sinne ja kyselin, esitteleekö hän niitä. Saatuani myöntävän vastauksen, hän sanoi tulevansa myöhemmin iltapäivällä hakemaan sen astian multa ja hoitavansa asian eteenpäin. Jotain plussaa tähän päivään.

3 kommenttia:

 1. Jaksamista tiukan rahatilanteen kanssa. Toivottavasti joku helpotus asiaan löytyy tulevaisuudessa. Onko teilläpäin leipäjonoja tai muuta vastaavaa josta saisi helpotusta ainakin ruokapuoleen?

  VastaaPoista
 2. Kiitos! On täällä, pitää vain selvittää, missä ja koska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi kaveri vasta kehui leipäjonoja, oli saanut kuulemma taas lihaakin ruokapöytään (mainostaa kasvissyöjä....). Ruoka on kyllä kallistunut melkoisesti.
   Toivon sinulle siis mansikkasadetta kesälle =)

   Poista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)