lauantai 14. kesäkuuta 2014

Vielä ehtii

Vielä ehtii osallistua blogikyselyyn ja arvontaan, osallistunko KyJyyn vai en. ( olen kyllä laittanut itseni jo osallistumaan) Arvonta ja kysely päättyvät sunnuntaiiltana klo 24.
Tällä hetkellä lähes kaikki ovat kyselyssä sitä mieltä, että osallistun ja yritän olla stressaamatta. Hah! Sen kun näkisi...

Eilen pengoin lankojani myyntiin ja samalla katsastelin KyJy -listaan töitä ja lankoja. Lista ja langat on pussitettu eli enää pitäisi laitella puikot niihin valmiiksi. Tai siis niin moneen työhön kuin puikkoja riittää. Tällä hetkellä KyJy -kas...projekti näyttää tältä. Siinä ne ovat - kaikki 20 pussukkaa lankoineen ja ohjeineen.

Tänään olen koettanut järjestellä puikkojani ja koukkujani rasioihin, mutta kaikki rasiat ovat liian pieniä. Tai no, koukut sain mahdutettua ostamaani rasiaan, mutta 15cm ja 20cm sukkapuikot eivät mahdu mihinkään eikä pyöröpuikot. Tylsää! Olisi ollut ihanaa saada ne järjestykseen. Tietty voisi laittaa tilpehöörilaatikon tavaroita sinne - siis neuloja, silmukkamerkkejä ym.

Iltapäivällä käväisin ystävättärelläni kahvilla. Käynti jäi vain ikävästi lyhyeksi, kun alkoi särkeä oikein kunnolla hammasta. Täytyy kysyä, jos huomenna otettaisiin uusiksi paremmalla onnella.

Nyt tämä tyttö menee keittämään kahvia.
Leppoisaa lauantaita!

2 kommenttia:

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)