maanantai 14. heinäkuuta 2014

Useampana päivänä on pitänyt kirjoittaa, mutten ole kuitenkaan saanut aikaiseksi. Osasyy voi olla ne helteet - oli tuskastuttavan kuuma niin sisällä kuin ulkonakin. Nyt ei tarvitse valittaa kuumuudesta - taivaalta tulee vettä kuin sen nimeltämainitsettoman neidin takalistosta. Tietenkin vettä tulee juuri tänään, kun on pakko lähteä liikenteeseen. Minun tuuriani. Lämpötila on ulkona +20, vaikka sataa.

Tähän kirjoittamattomaan viikkoon on mahtunut vaikka mitä. Yksi Kyjytyö on valmistunut eli piiiitkät säärystimet, joihin meni lankaa 180g. Lankana Novitan 7 Veikka.


Nyt on puikoilla omenanvihreät Kin -sukat. Ihan kiva malli kutoa ja muutenkin. Lisäksi olen tehnyt KyJyyn aloituksia eli enää puuttuisi 3 aloitusta, niin olisi ne vaaditut 15 aloitusta tehty, mitkä pitää olla elokuun loppuun mennessä tehtynä.

Jotta asiat eivät vahingossakaan pääsisi menemään edes tavallisesti, tuli suru-uutinen. Miesystävän äiti kuoli yllättäen viime viikolla. hän oli juuri täyttänyt 64v. Tuo tietenkin nosti oman äitini kuoleman pintaan, vaikka siitä tuleekin tänä vuonna jo 8 vuotta. Alkaa vain tulla tunne, että mitä vielä. Olisi tässä muutenkin ollut ihan riittävästi huolia.

Täytyisi taas mennä lankakaappeja läpi ja katsoa, vieläkö raaskisi jotain myydä. Alkaa vain tuntua, että hyvä varastoni alkaa huveta liikaa. Pakko kuitenkin yrittää muuttua rahaksi.... Ehkä lankaa saa joskus sitten hankittua lisää.

Pidän tässä toisella silmällä sadetta silmällä eli heti, kun se lakkaa, lähden asioille. Onpahan nekin sitten hoidettu. Todellisuudessa en haluaisi lähteä kotoa mihinkään, mutta pakko se on.

Ei ole totta! Entinen naapurini, jonka asuntoon muutin, kun hän muutti pois, soitti äsken ja kysyi olenko kotosalla. Hän on käymässä paikkakunnalla ja sovittiin, että hän tulee käymään meillä. Mukava nähdä häntä pitkästä aikaa :) Tuli siis jotain myönteistä tähän päivään.
Minun tuurillani se sateeton hetki osuu just siihen, kun en pääse lähtemään asioille. no, en minä sokerista ole ja postikin on klo 18 asti auki.

1 kommentti:

  1. Hienostihan sun Kyjy etenee ei ole mitään kiirusta eikä sun tarvitse tressaantua ollenkaan aikaa on viellä kerkeät viellä niitä joulu lahjojakin neuloskella.
    (miesystävä ?? valaiseppa mua vähäsen).

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)