perjantai 25. huhtikuuta 2014

Olin eilen hieman teknisenä tukena paikallisessa Kukkakauppa ja Hautauspalvelu Diiassa. Toisin sanoen, olin tukena, kun omistajat selailivat tukkukauppoja ym., joista saattaisivat tilata jotain. Tarvitsivat hieman kielipäätänä avuksi. Oli mukava tuntea itsensä tarpeelliseksi. Palkaksi sain aivan ihanan kukkakimpun


Pahoittelut tärähtäneestä kuvasta; käteni vain tärräävät niin paljon, että etenkin ilman salamaa otetut kuvat ovat tuollaisia. Ärsyttävää.

Tänään kävin päivällä asioilla ja pyörähdin samalla Kultsilla kahvilla. Kotiuduttuani en sitten olekaan saanut mitään aikaan.
Vähän haikeana olen muistellut poismuuttanutta naapuriani, jonka kanssa saatoimme istuskella hänen parvekkeellaan auringosta (enemmän tai vähemmän) nauttien ja höpötellä pitkiä aikoja. No, ei ne ajat palaa vaikka kuinka haikailee.
Aamulla piti käydä ystävättärelläni kahvilla, mutta otin ja nukuin pommiin. Ilmeisesti pitkästä aikaa nukkuminen oli kivaa ;)

Kuten sanottu, täällä on muutama viime päivä ollut aivan ihania; aurinkoisia ja lämpimiä ( ainakin auringossa) Eilen kaivoin kesämekkoni esille ja tänään jo mietin, joko lähtisin sillä liikenteeseen, mutta siirsin eteenpäin - varjossa kun ei ollut kuin 12 astetta lämmintä. No, kyllä senkin aika tässä tulee.

Aurinkoista viikonloppua kaikille! Nyt puikot kutsuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)