tiistai 22. huhtikuuta 2014

Niin se pääsiäinenkin oli ja meni. Mitään en saanut aikaan - rehellisesti sanoen, päivät ovat viime aikoina menneet läpi käsien jurottaessa. Ei ole mitään puhtia tarttua mihinkään. Tiedä sitten, onko edelleen menossa kevätmasennukseni, mutta olen koko ajan väsynyt ja haluton mihinkään.
Kaiken kukkuraksi pääsiäisenpyhinä lohkesi iso pala poskihampaasta. Soitin tänään vakihammaslääkärilleni ja kysyin hinta-arviota hampaan korjaamiselle; 120-150e !!! Ei vaikuta hyvältä. Seuraavaksi tiedustelin sitä kaupungin hammashoitolasta ja sekin menee 100 euroon. Pirustako tässä nyt taiotaan 100-150e ylimääräistä rahaa!?! Ja kunnan hammashoitolaan pääsisi vasta kesäkuussa. Hiphei!

Pääsääntöisesti minua ei taas huvita mikään. Tekisi mieleni vain olla peiton alla ja toivoa, että maailma unohtaisi minut sinne. Mielessä pyörii liikaa ajatuksia, eivätkä kaikki niistä ole ollenkaan ruusuisia..

Sain tänään kyllä valmiiksi ikuisuuden työnalla olleet sukat, jotka ovat menossa synttärilahjaksi. Lankana on Rowanin Fine Art -sukkalanka. Vielä pitäisi pingottaa ne.


Totesin tuossa, että pitäisi varmaan aloittaa serkun tytön yo-lahjan kutominen pikkuhiljaa... Etenkin, kun oma vaatteenikin tarvitsee vielä huivin kaverikseen. Oma huivini tulee limen vihreästä Lemminkäisestä ja tarkoitus olisi tehdä Lumiruusu -huivi. Eri asia, valmistuuko se ajoissa. Langan keriminenkin tehtiin kahteen kertaan, koska en tullut sinuiksi kerijälaitteeni kanssa. No, nyt lanka on pallona ja voisi aloittaa. Pakko kai kuitenkin tehdä ensin se yo-lahja.

Säästä voisi sanoa, että viime päivinä on ollut aurinkoista ja lämmintä. Täytyy muistaa nostaa T-paidan hihat parvekkeelle mennessä, ettei rajat tule liian alas. ;) Tuohon meidän parvekkeelle alkaa paistaa aurinko heti puolenpäivän jälkeen ja paistaa iltaan asti. Parvekkeella voisi jo melkeinpä ottaa aurinkoa.

Aurinkoista päivää  kaikille!

3 kommenttia:

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)