lauantai 15. maaliskuuta 2014

Se siitä aurinkoisesta ja keväisestä säästä - ulkona on maa valkoinen. Lunta on tullut yöllä sen verran, että pihassa kävi aurakin :o Tämä ei ole kivaa! Ne aurinkoiset kevätpäivät olivat kivampia.

Sain tässä eräänä päivänä se säärystimetkin valmiiksi. Eilen kävin viemässä ne uudelle omistajalleen.
Saaja oli oikein tyytyväinen ja yritti tilata heti toiset, mutta vielä 10cm pitemmät. En luvannut ihan heti niitä tehdä. Nyt haluan kutoa ihan muita juttuja.
Tässä ne säärystimet. Pituutta yhdellä säärystimellä 63cm.


Tänään ystävättäreni tuli klo 10 jälkeen konsultoimaan pullataikinan kanssa. Leivon kyllä vaikka mitä ja saan ihan hyviä aikaan, mutta pullataikina on minun Akilleen kantapääni. Ystävättäreni oli sitä mieltä, että on kaksi kohtaa ( aika oleellista ) missä taikinantekoni menee metsään; joko maito jää liian kylmäksi tai sitten vaivaan liian vähän. Juu, sen seurauksena pullani ovat lähes lähitaisteluaseita.
Onneksi minulla on ystävättäreni, joka tulee kädestä pitäen näyttämään, miten homma menee ;) Ihanaa, että on tuollainen ystävä.
Kun ensimmäiset pullat tulivat uunista, laitoimme heti kahvin porisemaan, että pääsemme nauttimaan lämpimäisiä. Annoin minä muutaman pullan hänelle mukaankin.

Eilen muuten tuli ne Saksasta ystävättäreni kanssa tilaamat langat. ei tullut eilen mieleeni ottaa kuvaa koko kasasta, mutta tässä ovat minun sukkalankani. Näistä on kyllä korvamerkitty 3-4 kerää ystävättärelleni.


Nyt pitäisi mennä kutomaan sitä hyshys -juttua.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Herkullisen värisiä lankoja! Varsinkin nuo keväisen vaaleat värit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin minustakin :) Kaveri korvamerkitsi niistä heti 2 ;)

      Poista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)