torstai 6. maaliskuuta 2014

Aurinko paistaa, mutta mieli ei ole niin aurinkoinen kuin luulisi. Toisaalta, voisivat fiilikset olla huonommatkin. Olisikohan tämä sellainen keskivertopäivä?!?

Kävin tuossa ystävättärelläni kahvilla, että sai jotain vaihtelua päivään. Oli ihan piristävää käydä hänen luonaan.Ajaessani sekä mennessä että tullessa autopesulan ohitse mietin, pitäisikö käydä pesettämässä auto ( joka on todella kattoa myöten kurainen ), mutta päätös oli helppo, kun näin millainen jono pesuun oli. Täytyy yrittää joku toinen päivä.

Käsityörintamalla on tapahtunut sen verran, että sain taas yhdet miesten sukat valmiiksi. Lankana näissäkin Novitan 7 veljestä Tweed.


Nyt puikoilla on 7 Veikasta sukat, joissa on vahvennettu pohja. Sanoisin, että se ohje on aika mielenkiintoinen. Ainakin näin ensimmäisiä vahvennetulla pohjalla sukkia tekevälle. Ohjetta täytyy seurata hyvin tarkkaan koko ajan ja pitää ajatus kasassa, kun täytyy laskea missä kohtaa tehdään väliin ne lisäkerrokset osaan sukkaa. Saas nähdä mitä niistä tulee vai meneekö purkamiseksi.

Zeldalta tuli eilen aivan ihana paketti. Mukana oli 3 varta vasten toivomaani vyyhtiä, missä oli sitruunankeltaista,limenvihreää ja vaaleanpunaista. Kuvaan pääsi vain 2, koska kolmas on jo kerittynä ja kiinnitettynä puikkoihin ;)


Langat eivät pääse oikeuksiinsa kuvassa ollenkaan, mutta vakuutan niiden olevan aivan mielettömän ihania.

Illalla olisi sauna. Jotenkin hullua, kun saunapäivä on torstaina, mutta minkäs teet, kun perjantain vuorot ovat kaikki varattuja. Pääasia, että kuitenkin on saunavuoro. Mikään kova saunoja en ole, mutta kyllä sauna on ihan eri asia kuin suihkussa käyminen.

Kai se täytyy siirtyä taistelemaan sen vahvistetun sukan kanssa, että pääsee niistä joskus eroon. Pitäkää peukkuja, että ne onnistuvat.

Aurinkoista torstaita kaikille!

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanilta näyttävät Zeldan vyyhdit. Mukava ihailla toisten ostoksia, kun itse olen langanostolakossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mullakaan oikeasti olisi ollut varaa / tarvetta uusille langoille, mutta lankaholisti on lankaholisti... ;)

   Poista
 2. Kauniit sukat ja ihan sun värisiä langojakin.

  VastaaPoista
 3. Lankapaketin langat ovat ihanan keväistä väriterapiaa! Kauniita lankoja.:)

  VastaaPoista
 4. Nice yarn. Just take one day at a time and knit one stitch at a time.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)