perjantai 21. maaliskuuta 2014

Nyt on unirytmi sitten ihan sekaisin - mutta onpa ainakin hyvästä syystä. Ystäväni tuolta Etelä- Savosta oli lähdössä reissuun miehensä kanssa ja kun kerran matka meni tuosta läheltä, pidimme kahvihetken. Tämä oli toinen kerta, kun tapasimme pitkän ystävyytemme aikana. Aivan oikein, olemme tutustuneet netin ihmeellisessä maailmassa, mutta kuitenkin tuntuu, että olemme tunteneet aina. Heillä on miehensä kanssa leipomo ja voitte vain kuvitella mitä herkkuja mulle tuotiin ja paljon, kuten voitte kuvista todeta. ( Voileipä kakusta ehdin onneksi ottaa kuvan, ennen kuin joku ahne, kröhöm, korkkasi sen aamuyöllä klo 4.30, kun ei saanut nukuttua) Treffit olivat kello 02.00 ja kotiuduttuani olin niin pirteä, etten saanut unta,vaikka kuinka sisukkaasti yritin pysyä sängyssä. No, tänään sitten ajoissa nukkumaan. ( näkisi vaan senkin ihmeen)
Mutta oli aivan ihana nähdä heidät, ja sitten kun M luet tätä, niin tuhannet kiitokset! <3<3<3
Illalla, siis torstai-iltana, heitti sitten taas luntakin. Tuli sitä joku 4-5cm. Nythän ilmatieteilijät lupaavat jopa +9 asteen lämpötiloja, mutta saas nähdä. Oli kyllä mielenkiintoista ajaa silloin yöllä - tie oli yhtä loskaa.

Olen kudoskellut sitä toiselle ystävälleni menevää 60v. lahjaa. Tuli takapakkia, kun olin huolimattomuuttani kutonut väärin ja jouduin purkamaan yhteensä lähes 20 kerrosta. Mitä tästä opimme; pitäisi keskittyä siihen, mitä tekee. Mutta on ollut ihana vaihteeksi kutoa muutakin kuin sukkia - tuntuu, että sukkien kutominenkin maistuu taas, kun välillä tekee muuta. Kyllähän noita sukkia tulikin taas kudottua aikas monta paria putkeen - äkkiä laskien 15 paria.

Olen seikkaillut netin ihmeellisessä maailmassa, lähinnä Ravelryssa, ja tallennellut toteutettavia sukka- ja huiviohjeita. Alan huolestua - ihania ohjeita on niin paljon, mutta minulla alkaa olla jo sen verran ikää, etten millään ehdi toteuttaa kaikkia. Miksi en aloittanut niiden tekemistä 20 vuotta sitten?
Toisaalta, silloin olisi jäänyt jotain muuta tekemättä.

Aamulla, kun päivä valkenee, pitäisi lähteä käymään Kultsilla kahvilla. Ihan mukava mennä taas moikkaamaan häntäkin.

Ei ole todellista - kello on 5 ja pihassa kävi jo aura. ihmeiden aika ei siis ole ohi. ;D Ääh, se oli väärä hälytys - ei täällä mitään auraa ole käynyt.

Nyt on Kultsilla käyty. Oli mukava nähdä häntäkin taas. Ennen lähtöäni sieltä, laitoin ystävättärelleni viestin ja kyselin kahville. Aikataulut osuivat niin hyvin yksiin, että olimme yhtäaikaa pihassa. Arvatkaas, otettiinko kahvin kanssa voileipäkakkua ;)

Saas nähdä, tuleeko tänään väsy aikaisin. Olen nukkunut tänä aamuna / viime yönä tunnin. Joku käy hieman ylikierroksilla :D

2 kommenttia:

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)