lauantai 29. maaliskuuta 2014

Pakko myötää, että viime päivät ovat olleet vaikeita. On ollut hirvittävän vaikea tarttua asioihin ja saada mitään tehtyä. Jotenkin sain pakotettua itseni eilen tekemään muffinsseja - ja tietenkin unohdin ne uuniin. Eivät ne palaneet, mutta ovat hyvin rapsakoita pinnalta. Että teki mieleni heittää ne samantien roskikseen. Tässä nähdään juuri se, etten kestäisi yhtään vastoinkäymisiä. Pienetkin asiat saavat valtavat mittasuhteet. Toinen on se, että nyt tunnun tulkitsevan turhankin herkästi muiden äänensävyjä ja ilmeitä ; ja tietenkin negatiivisemmaksi kuin ne todellisuudessa ovat. Minkäs teet.

Käsityöt eivät tunnu rentouttavilta, mutta pakko tehdä, kun en osaa muuten olla. Ja jos olen tekemättä, niin todennäköisimmin joko nukun tai istun sitten koneella ihmettelemässä. Jotenkin tars saada taas ryhdistäydyttyä.
Nyt yritän saada kudottua valmiiksi viimeistä UWAa. Se olisi valmistunut jo aikoja sitten, mutta tuli tämä hyshys - juttu tähän väliin.

Sain  tänään kyllä sen verran aikaan, että pingotin sen hyshys -jutun. Se oli iso saavutus minulta. Pääsin samalla kokeilemaan ensimmäisen kerran niitä aikoja sitten tilaamiani pingotusvaijereita. Ihan kätsyt, pakko myöntää. T -neuloja olisi tosin saanut olla enemmän paketissa mukana. Täytynee yrittää metsästää niitä jostain.

Tuon UWAtyön jälkeenkin on kovasti suunnitelmia, mitä haluaisin tehdä, mutta sitten kuitenkin törmään siihen, että on töitä, jotka pitää tehdä. Se on kuitenkin varma, että laitan ainakin alulle sen Indian Summer -huivini.  Langat odottavat jo tuossa valmiina  -puikot täytyy vielä kaivaa esille. Nekin taisivat olla jo kerran katsottuna, mutta siirsin ne takaisin kaappiin. Mitäköhän siinä kohtaa on liikkunut päänupissani...?

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

ps. Tulin vielä kertomaan, että viimeinen UWA valmistui. Laitan huomenissa kuvaa.

3 kommenttia:

  1. Lempeää viikonloppua sinulle, muistathan olla armollinen itsellesi:)

    VastaaPoista
  2. Sä kesytit ne kaikki! Sillä lailla! Niin sitä pitää! Slow but steady, ja sä teit sen!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)