torstai 23. tammikuuta 2014

Pakkaset paukkuvat edelleen. Aamuseitsemältä oli -23C. Hyrr. Eilisen säätiedotuksen mukaan pitäisi vielä kylmentyä. No, kai ne pakkaset kuuluvat talveen siinä missä helteet kesään. Että oli syvällistä. Heh!

Lankojen supisteluvuoteni ei ole alkanut hyvin. Tähän mennessä plussaa on tullut jo 1,7kg + nuo, mitä ei ole vielä kirjattu. Täytyy tänään kuvata ja kirjata ne.Tulen sitten myöhemmin päivittämään mikä on lopullinen plussaldo. Onneksi olen mukana myös lankavarasto laajenee -ketjussa :D

Eilen törmäsin tilanteeseen, että yhdet tilaamani langat eivät ole tulleet. Ne unohtuivat lokakuussa tehdystä tilauksesta ja nettilankakaupasta oikein soitettiin perään, että laittavat ne siihen pakettiin, minkä toimitusajaksi oli sanottu joulukuu. Se paketti viivästyi erinäisistä syistä, ja nyt kun se eilen tuli, ei siellä ollut niitä ekasta paketista unohtuneita lankoja. Tarkistin tilanteen vielä juuri tehdystä lankakirjanpidostani eikä niitä ollut siellä. Eikä myöskään näkynyt laatikossa, minne olen laittanut kaikki yksiväriset sukkalankavyyhtini. Laitoin illalla sähköpostia ja kyselin, mitä nyt tehdään. Tänään sain vastauksen, että laittavat uudet vyyhdit matkaan. Tuota tietenkin edelsi se, että kerroin hiljattain kirjanneeni lankani eikä ko langat olleet tulleet vastaan.

Tein tuossa äsken ruuan ja nyt olen ihan veto pois. Pitäisiköhän sitä oikaista hetkeksi.. Jaksaisi sitten paremmin illalla kutoa ;)

Kirjasin viimeksi tulleet langat. Lisäystä edelliseen saldoon 5,4kg. Huuuups! Nyt taisi iskeä langanostolakko tälle tytölle. Ja täytyyhän sitä välillä osallistua tuohon lankavaraston supistelijoihinkin :D

Mukavaa torstaita!

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti saat puuttuvat lankasi pian =) Eikö olekin kumma juttu kun yrittää kutistaa lankavarastoaan niin silloin sitä lankaa tuntuu tulevan ovista ja ikkunoistakin =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä olet huomannut siis saman.. Se on ihan omituista. ;D

      Poista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)