torstai 19. joulukuuta 2013

Ne on valmiit :)

Ihmeiden aika ei ole ohi. Sain kuin saikin ne miesten kaivinkonesukat valmiiksi.Tämä oli eka kerta, kun jäljensin silmukoita  - ja mielestäni siihen nähden onnistuin ihan hyvin.
Oikeastaan olen ihan tyytyväinen lopputulokseen. muistin jopa katsoa sen, että molemmissa sukissa kuva on ulkoreunassa ja menevät eteenpäin. Olisi ollut törkeää huolimattomuutta, jos toisen sukan kaivuri olisi mennyt eri suuntaan kuin toinen ;D
Lankana tylsästi Novitan 7 Veljestä.Vielä olisi yksi sukka kudottavana ja sitten on joululahjat kudottu. Miten niin menee tiukille ;)

Huomenna on ihan pakko paketoida loput lahjat. Olisi ikävä todeta viikonloppuna, kun ojentaa lahjoja, että "sori, ei ole paketoitu". Tässä on vain taas se aloittaminen. Jos huomenna heti aamusta tekee sen pois.

Huomenna täytyy käydä loput ruokaostoksetkin. Ei tee mieli lähteä enää sunnuntaina tai maanantaina ruokakauppaan - on sitä muutakin tekemistä.Tylsää vaan, kun on näin loppukuu, että täytyy huolella miettiä, mitä on vara ostaa ja mitä ei. Jostain täytyy tinkiä. ( muttei rosollista)

Ystävättärenikin poikkesi aamupäivällä kahvilla. Meidän kahvihetket ovat aina yhtä mukavia ja lämpimiä. Mihin joutuisinkaan ilman häntä. ( en ollenkaan halua väheksyä muita ystäviäni. Se on vain niin, että eri ystävien kanssa puhutaan vähän eri asioista eli kaikille on oma yhtä tärkeä paikkansa sydämessäni)

Nyt siirryn kutomaan sitä viimeistä sukkaa. Mukavaa illan jatkoa!


6 kommenttia:

 1. Komiat sukat. Hyvin onnistunut kaivinkone.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mäkin olen ihan suhtkoht tyytyväinen. Mut täytyy muistaa, että eka tuollainen päälle tehty kuva mun käsityöhistoriassa.

   Sain Neulomossa vinkin, että mallikuva on Modassa 1/2004. Mulla ei ollut ko. lehteä, joten ystävällinen kanssaneuloja laittoi mulle sen ruutupiirrustuksen meilinä. Onneksi on tällaisia ihania ihmisiä olemassa :)

   Poista
 2. Oletpa sinä ollut ahkera niin käsityö- kuin leipomusrintamallakin, kauniita käsitöitä ja varmasti suussasulavia herkkuja on syntynyt!
  Oikein Hyvää ja Rentouttavaa Joulua sinulle Muru :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Hyvää ja Rauhallista Joulua sinullekin!

   Poista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)