perjantai 6. joulukuuta 2013

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

" Lunta tulvillaan, on raikas talvisää...." Tai ainakin kohta on tällä lumisateella. Sataa aika reippaasti lunta ajoittain.

Kohta pitäisi aloittaa pipareiden leipominen Kultsin kanssa. Oikeastaan odotan sitä, että pääsee mussuttamaan piparitaikinaa. Se on kieltämättä minun heikkouteni näin joulunalla... Sallittakoon taikinan syöminen, koska piparitaikinaa saa vain näin joulunalla... ;)

Sain eilen yhdet sukat taas valmiksi. Kutominen tuntui pitkästä aikaa taas mukavalta. Yhtenä syynä voi olla se, että stressaaminen kakkujen tekemisestä on nyt ohi. Pakko myöntää, että tuo kakkuruljanssi otti koville. Omapa oli syyni, kun tein ne urakkaluontoisesti, vaikka olisi ollut aikaa tehdä rauhallisempaankin tahtiin.

Tässä oli tauko eli piparit osa 1 on nyt leivottu. Huomenna vielä uusi taikina ja sunnuntaina leipominen - sitten on kaikki leipomukset tehty. Onneksi. Alkaa olla leipomiskiintiö aika täysi.

Eilen valmistuneet sukat ovat tällaiset. Lankana Opal Australia, jonka sain ystävältäni jokunen vuosi sitten. Vähän lanka ehti marinoitua, mutta ihan nätit siitä tuli.

 
Vielä olisi tätä samaa sarjaa Opal Africa, josta on tarkoitukseni tehdä itselleni sukat.... Jossain kohtaa, kun joulusta selvitään. Tiedä vaikka ottaisin yhdeksi UWA -työksi, kun menin taas siihenkin ilmoittautumaan ;)
 
Nyt siirryn joko sohvalle kutomaan tai sitten oikaisen ruumiini hetkeksi kaiken raadannan jälkeen.
 
 
 1 kommentti:

  1. Aivan ihanat sukat! Tuota edellisen jutun sittiskakkua joutunee kokeilemaan, vaikuttaa sen verran herkulliselle. Hyvää Itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)