sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Tämä ei ole totta!!! Kirjoitin pitkän sepustuksen, joka hävisi jonnekin!!! Tämä ei ole reilua!!!
Otetaan uusiksi siltä osin, mitä muistan kirjoittaneeni. Oikea fiilis kirjoittamiseen taisi myös kadota samalla kuin tekstikin :(

Huomasin ilokseni, että olen saanut uuden lukijan! Sydämellisesti tervetuloa Aikku R-T! Toivottavasti viihdyt turinoideni parissa.

Eilen kirjoitin pitkästä aikaa eräälle ystävälleni, josta en ole kuullut pitkään aikaan, meilin. Tänään olikin jo tullut vastausposti@ :) Täytyy minunkin olla reipas ja jatkaa juttua tänään eikä viikon päästä.

Eilen puikot pysyivät hieman nihkeästi kädessä. Taisi se leipominen imeä kaikki mehut.. Sain kuitenkin sen verran kudottua, että sain ensimmäisen niistä Sauna -sukista valmiiksi. Syy olisi saada parikin sille, koska olen ns. antanut kyseiset sukat viime jouluna joululahjaksi lahjakortin muodossa. Tekemistä tuppaa hidastamaan se, että kudontanurkkauksessani on myös keskeneräiset sukat minulle, ja niissä on kiinni ne uudet hiilikuitupuikot. Iskee ajoittain valinnanvaikeus kumpia kutoisi.. Kai se on sisukkaasti tehtävä niitä Sauna -sukkia.

Tänään ajattelin pitää kudontapäivän eli en tee mitään muuta kuin kudon. Saattaa olla, että päivällä käyn ystävättärelläni kahvilla, mutta se jää nähtäväksi. Ensimmäinen liike, mitä tämän kirjoittamisen jälkeen teen, on se, että keitän lisää kahvia. En selvästikään herännyt yhdellä kupillisella ;D

En mennytkään ystävättärelleni vaan hän tuli meille. Taas nähtiin, että nopeat syövät hitaat :)

Ai niin ILOISTA LASKIAISSUNNUNTAITA KAIKILLE!

3 kommenttia:

 1. Kiitos tervetulotoivotuksista :) Mukana ollaan nyt ihan "virallisesti" eikä vaan salaa kurkkimassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kiva kun olet liittynyt puolestasi minunkin sivulleni :) !

   Poista
  2. Ajattelin, että on reilua kurkkia ihan virallisesti :) Törmäillään :)

   Poista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)