tiistai 5. helmikuuta 2013

Nyt on arvonnan palkinnot lähetetty Anne-Maria lukuunottamatta. Laitahan osoitetta tulemaan sähköpostiin.

Tänään sain itsestäni niin paljon irti, että kävin tekemässä sen työkokeilusopparin sinne käsityökeskukseen :) Nyt vain odotetaan, että huhtikuu alkaa. Olen ihan innoissani menossa sinne. Vaikka ei olisi todellakaan ollut varaa heräteostokseen, oli ihan pakko ostaa kerä lankaa sieltä käsityökeskuksesta. Pelottaa ajatella, että menen sinne töihin... Kuinkakohan paljon sieltä tulee kannettua lankaa kotiin...

Eilen Kultsi kävi kahvilla ja sovitti samalla valmiina olevaa ökylankasukkaansa. Täytyisi nyt heilutella tiuhaan tahtiin puikkoja, että saisin sen toisenkin sukan valmiiksi. Josko se tänään valmistuisi... Jotenkin tuli äitikin puheeksi Kultsin kanssa.. Tuli taas sellainen tunne, että menetin hirveästi eromme myötä; hän kuitenkin tunsi äidin niin monta vuotta, ja hän on niitä harvoja ihmisiä, joka ystävistäni tunsi äidin ja jonka kanssa voi äidistä puhua ja muistella asioita. Pyysinkin, että hän joskus tulisi ajan kanssa ja katsoisimme yhden kuumailmapallo dvd:n, joka on tehty äidin unelman toteutumisesta. Hän aina haaveili kuumailmapallolennosta ja viimeisenä kesänä äidin lähi-ihmiset toteuttivat äidin unelman. Olin itsekin mukana ja pakko myöntää sen olleen kokemuksena ainutkertainen. En ikinä unohda sitä hiljaisuutta ja rauhaa, mikä siellä ylhäällä oli.

Ystävättärenikin kävi eilen kahvilla. Hän oli ollut ensimmäisen työharjoittelupäivän töissä, joten siitäkin tuli puhuttua.

Aamulla näytti siltä, että  lumisade yltää tänne meille asti, mutta ei se sitten kauheasti jaksanutkaan sataa. Ainakin vielä näyttää siltä. Pakkasta ei ole kuin -3, mutta viima saa tuntumaan paljon  kylmemmältä.

Ystävättäreni poikkesi taas päivällä töiden jälkeen kahvilla, ja sovittiin, että hän tulee taas huomenna :) Sekin tekee mulle tavallaan rytmiä päivään.

Puikot eivät ole vielä tänään kovasti liikkuneet. En ymmärrä.. niin monet kerrat olen näyttänyt niille kädestäpitäen, mitä niiden kuuluu tehdä, mutta vieläkään ne eivät toimi yksin. Niiden on pakko olla rikki ;D
Saas nähdä, saanko ne silkkikamelisukat tänään valmiiksi.. Heikolta näyttää :(

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Laitoin sinulle osoitteeni 3.2.2013 klo 18.44. Olen saanut yhteydenottoja, että minun sähköpostit on ohjautuneet roskapostiin. Käytö katsomassa, onko nyt käynyt näin? Laitan sinulle tänään osoitteeni vielä uudelleen.

  Oletko pitkään työkokeilussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Sieltä se osoite löytyi. Kuori on valmiina postitettavaksi :)

   Työkokeilu on 2 kk, mutta toivon, että siitä tulisi jotain pysyvämpää työtä, jos kunto sallii ja haluavat ottaa mut sinne...
   Pidä peukkuja ;)

   Poista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)