lauantai 9. helmikuuta 2013

En tiedä, mikä muhun on iskenyt... Tein sitten aamulla, ystävättäreni ystävällisellä avustuksella, litran pullataikinan. Taas. Tämä on kolmas kerta pienen jan sisään, kun leivon pullaa. Ihan kuin ei lauantaiaamuna olisi muuta tekemistä ( kuten nukkua pitkään) Epäilen, että tänään käy kahvivieraita  - en kuitenkaan saa oltua leveilemättä sillä, että leivoin pullaa ;D
Eipä aikaakaan, kun olen jo kahdelle leveillyt :D :D
On tämä sellainen saavutus multa! Mutta aika hienoa, kun kotona tuoksuu tuore,vastaleivottu pulla.
Iso kiitos ystävättärelleni, joka jälleen kerran tuli tueksi siihen taikinantekovaiheeseen. Jospa seuraavalla kerralla "uskaltaisin" tehdä taikinan jo ihan yksin ;)Olen jäänyt ihan koukkuun niihin Knit Pron Karbonz -puikkoihin. Ne ovat mielestäni todella hyvät kutoa. Tykkään lujaa! Niitä on ehdottomasti hankittava lisää sitä mukaa kuin pystyy.
Kultsi kyllä tilasi mulle eilen niitä 15cm sukkapuikkoja... Mutta tahtoo lisää!!
Tilasin ystävättärellenikin sellaiset kokeeksi ja hän päätyi samaan tulokseen, että niitä on saatava lisää. Nyt vain odotellaan, että kauppaan tulee niitä lisää..

Olen kutonut sitä UWAn Sauna -sukkaa; tänään saan ensimmäisen valmiiksi ja varmaan toisen alulle. Epävarmuus johtuu siitä, että saatan sekaantua kutomaan omaa sukkaani, jossa on ne uudet puikot kiinni. Argh! En tykkää, kun on monta yhtäaikaa tekeillä.
Kai se täytyy siirtyä  kutomaan, kun pullatkin on saatu paistettua..

2 kommenttia:

  1. Nami nami, miten herkullisen näköiseiä pullukoita.
    Olen seuraillut blogiasi "sivusta", mutta nyt lisäilin itsenikin tuonne lukijakaartiin.

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa lukijakseni :) Toivottavasti viihdyt

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)