torstai 3. marraskuuta 2016

Eilen satoi hiljalleen lunta ja se mokoma jäi maahan...Jopa tiet ovat valkoisia. En voinut olla hymyilemättä lukiessani lööpistä, että tullut 80 peltikolaria, kun talvi yllätti autoilijat. En tarkoita sitä, että olisin iloinen kolareista vaan sitä, kuinka talvi pääseekin yllättämään, vaikka se tulee joka vuosi ja kaikkien pitäisi se tietää.

Minun autooni laitettiin sunnuntaina nastarenkaat ja tehtiin samalla jarruremontti, kun käsijarru ei oikein pitänyt.
Tänään kävin otattamassa pakokaasut vakikorjaamollani ja tänäkin vuonna se tehtiin vaikeamman kautta. Olen varmaan vuoden mittaan purnannut, kuinka auto ei välillä suostu käynnistymään ennen kuin ovet laittaa lukkoon, avaa uudestaan ja sitten yrittää startata uudestaan ja hups, auto käynnistyy. Kyseessä on ajonestolaite, joka ei jostain syystä suostu menemään pois päältä ovea avatessa. Meinasin jo saada slaagin hinnan kuullessani, muttta onneksi saatiin neuvoteltua hyvä hinta kahdesta hommasta.
Nyt pitäisi varata aika katsastukseen... ellen sitten keksi ajaa konttorille ilman ajan varausta.Tuskin siellä kauan tarvitsisi odottaa.
Tässä oli tauko, kun kävin varaamassa sen ajan.

Sukkia on viimeisen reilun 6 viikon aikana syntynyt aika paljon. Okei... ne ovat paksusta suomenlampaan villalangasta, mutta silti.
Jussisukkia erilaisilla raidoituksilla ja parit Antit. Sen takia erilaisia raidoituksia, että jos menee samaan perheeseen,ihmiset tunnistavat omansa.

Vielä jos muutamat tikuttaisi.

Tässä kuussa ja mielellään jo ensi viikolla, pitäisi aloittaa se jokavuotinen kakkujen leipominen. Äkkiä laskin, että piimäkakkuja tulisi 9kpl, sitruunakakkuja 6kpl ja tiikerikakkuja 3kpl = 18 kakkua. Saa siinä muutamana päivänä leipoa, mutta on ne niin hyviä. Taitaa vain jäädä mun osalta vähiin niiden syöminen, kun lasken näitä pirskatin kaloreita. Toisaalta lempparini on sittis eli muut jäävät vain maistamiseen ( = laatutarkkailu)

Jaha...Taitaa kudontanurkka kutsua. Mukavaa torstai-iltaa, jos joku sattuu tätä lukemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)