perjantai 25. marraskuuta 2016

Se niistä lumista. Muutaman päivän on satanut silkkaa vettä ja ollut plussan puolella, joten ei ihme, että lumet hävisivät. On vaan niin pimeää, kun ei ole lunta.

Ystäväni kävi tänään kahvittelemassa ja värjäämässä hiukseni. Nämä ovat sen verran pitkät, ettei näitä saa itse värjättyä  - ainakaan niin, että varmasti on tasaisesti väriä joka puolella.
Onneksi on ystävä, joka värjää, kun Ukkokulta ei ole vielä lupautunut siihen (exä kyllä värjäsi) Ukkokulta kyllä leikkaa hiuksia hyvin ohjeistettuna ;)

Olen kutonut taas aika paljon. Kudon ystäväni perheelle Sulkavalle joululahjasukat, mutta muuten sukat jäävät kutomatta tänä vuonna. Jos sitten ensi jouluksi. (ihan kuin olisin sanonut tuon saman vuosi sitten....)

Eka satsi jauhoja ja sokeria on tuotu leipomuksia varten. Oikeastaan on vain raapaistu pintaa. Tarvitaan vielä paljon jauhoja, sokeria ja margariinia ennen kuin päästään aloittamaan. Oikeastaan tärkeimmät puuttuvat em. lisäksi eli piimät ja sitruunat.
On vaan tuntunut niin ahdistavalta edes ajatella leipomista. Normaalisti mulla olis kaikki jo nyt valmiina - pipareita lukuunottamatta. Piparit kuuluu perinteisesti leipoa Itsenäisyyspäivänä.
Pakko muuttua jostain rahaksi, että pääsee hakemaan nuo leivontatarvikkeet ja pakottaa / motivoida itseni aloittamaan. Tiedän, että skun leipomukset on leivottu, on mukava olla. Toinen asia on se, että joulunodotukseni alkaa kakkujen leipomisesta.

Hitsi, nyt ei malta kirjoittaa enempää, kun tuo kudin huhuilee tuolta sohvalta. Siirryn sinne.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)