keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Kevättä kohden mennään

Taas on aurinkoinen ja kaunis päivä. Oikeastaan juuri sellainen päivä, jolloin voisi kuvitella hiihtävänsä jäällä - paitsi etten hiihdä. En ole hiihtänyt kouluajan jälkeen metriäkään ja jos oikein muistan, niin lukioaikana jo onnistuneesti luistin siitä tavalla jos toisella. Mutta kuten asian ilmaisin "voisi kuvitella..." ;D
Jossain kohtaa oli kyllä hullu ajatus, että jos olisi ylimääräistä rahaa, voisi ostaa sukset, mutta onneksi ei ole. On minulla kyllä hyvä perustekin, miksi en hiihdä: äiti hiihti pari kolme kertaa ja kummankin hiihtoretken jälkeen hänellä todettiin syöpä. Toisin sanoen, käytän verukkeena tuota eli hiihto aiheuttaa syöpää - ainakin tässä tapauksessa. Tuskin niillä todellisuudessa on mitään tekemistä toistensa kanssa, mutta...

Sain eilen kudottua tämän talon huoltomiehelle sukat. Hän tässä jokin aika sitten kyseli, vieläkö kudon sukkia ja tilasi neljä paria. Vielä kolmet pitäisi tikuttaa. Ensimmäisenä valmistui Novitan Pikkusiskosta perussukat.

 
Nyt on puikoilla sukat Pallaksesta. Olen kyllä erittäin helpolla kuluttanut aamun tässä koneella, enkä ole kuin pikaisesti vilkaissut seohvan selkänojan yli käsityötä. Ei ole edistynyt yön aikana.
 
Yleisfiilis on hälläväliä -tyyppinen. Mikään ei oikein huvita eikä oikeastaan millään ole väliä. Laskut maksoin äsken ja taas ihmetellään, mihin rahat hävisivät. Olisi tuolla vielä lankoja, mutta kun mitään ei enää raaskisi oikein myydä. Se on se hamsterin perisynti.
Kirjastossa pitäisi käydä viemässä nuo myymättä jääneet käsityökirjat, kun ei anna luonto periksi heittää roskiin. Se on sitten kirjaston harkinnassa laittavatko lainaukseen vai myyntiin.
Lisäksi pitäisi viedä yksi paketti postiin.
Ruokaakin pitäisi tänään laittaa, muttei ole aavistustakaan, mitä tekisin. Pitäisi olla jokin hyvin vaivaton ja nopea - ei huvita kokkaaminen yhtään. Ideoita vaivattomista ja nopeista ruuista otetaan ilolla vastaan..
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)