perjantai 20. helmikuuta 2015

Ihan plääh -päivä. Onneksi ystävättäreni poikkesi kahvilla,niin päivä parani hieman. Olen kutonut sukkaa aika intensiivisesti, mikä on sinänsä hyvä asia.

Viimeisimmässä Kauneimmat Käsityöt -lehdessä oli aivan ihana liivi (muistaakseni malli sivulla 15, beigenvärinen, lyhyet hihat ja shaalikaulus). Pengoin lankojani, muttei ollut omasta takaa lankoja siihen, eikä ole rahaa ostaakaan. Täytyy kopsata malli ystävättäreni lehdestä ja laittaa ohje odottamaan sitä, että saan lankarahat kasaan. Siihen voi mennä aikaa, kun on tärkeämpiäkin menoeriä odottamassa. Jossain kohtaa varmasti teen sen. Se on niin näköiseni vaate. Kuva ei ole paras mahdollinen, kun jouduin suurentamaan sitä tosi paljon netistä löytämästäni kuvasta. Tuollaisen joka tapauksessa haluan. Lankana tuossa on 100% alpakka. Nyt tarvitaan sitten alpakkalankaa, 50g~105m vahvuisena (suunnilleen ) Tykästyin tuohon malliin ihan täysillä.
Nyt pitäisi ilmeisesti laittaa taas paljonpaljon tosi paljon  lankaa myyntiin. Onneksi tuota pahanpäivän varastoa vielä riittää...Jos vaan raaskii luopua...

Vähän tökkii taas kutominen. Tuntuu, että vain istun puikot käsissä tekemättä niillä mitään - ainakaan työ ei ole juurikaan edistynyt. Muutenkin on ihan tööt ja plääh -olo.
Ja kylmäkin on. Jotenkin kalseaa sisällä, vaikka kerrostalossa asunkin. Päälläni on jo pitkähihainen pusero, fleecetakki ja jalassa kahdet sukat, joista toiset on paksut villasukat ja silti on kylmä. Vasta eilen valitin, kun sisällä on kuuma eikä makuuhuoneen patteria saa pois päältä. Onneksi sille ei tehty mitään - minähän paleltuisin hengiltä, jos se olisi säädetty ihan kylmäksi.

Taidan mennä jurottamaan, kun ei tunnu mikään muukaan sujuvan.
Teille muille mukavaa viikonlopun alkua!

2 kommenttia:

  1. Toi on kyllä ihanan näköinen liivi mä ihastuin kanssa siihen mutta en tiedä kerkeänkö sitä tekemään kun on niin paljon muutakin tehtävä onhan se tietysti kiva kun noita tilauksia rittää.Sateista sunnuntaita täältä sulle.

    VastaaPoista
  2. Mä olen päättänyt, että heti, kun pystyn, hankin langat siihen ja teen sen. Se on ihan must -juttu

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)