maanantai 9. helmikuuta 2015

Että osaa ihmisen lasta taas stressata kaikki. Tuntuu, ettei mikään ole hyvin. Yksi syy on se, etten tiedä, miten luovia taas tämä kuukausi läpi. Ei ole mitenkään mieltä ylentävää, että tilin saldo tipahti näin alas jo heti alkukuusta. Oikeastaan ketuttaa aika lujaa ja mahakin on stressistä kipeä :(

Olen kuolannut Taito-Pirkanmaan sivuilla sitä vaaleanpunaista Roosa nauha -lankaa, mutta täytyy siirtää sen hankkimista hamaan tulevaisuuteen. Sitä ennen täytyy lunastaa Zeldalta ne ihanuudet, mitä hän on jemmannut mulle. Hän olii niin ihana, että sain osamaksusopparin niihin :)

Puikot ovat pikkuisen heiluneet. Sain ystäväni miehen sukat valmiiksi - lankana 7 Veikka. Sukat ovat jo päässeet uuteen osoitteeseen ja olivat kuulemma mieluisat ja hyvät.


 Lisäksi sain ystävättäreni kovan onnen pitsisukat valmiiksi. Ne olivat ne, joiden ensimmäisen varren purin ainakin 15 kertaa ennen kuin se onnistui. Eilen sain toisenkin valmiiksi ja siinä kun mallailin niitä pingotusta varten, totesin, että jälkimmäisen sukan varresta puuttuu yksi mallikerta. Pituudessa se teki 3cm. Arvatkaa leikillänne, tuliko muutama ärräpää... Laitoin ystävättärelleni viestiä, että mitä tehdään - pingotanko saman mittaiseksi vai puranko sukan varteen asti ja teen sen puuttuvan mallikerran. Onneksi ystäväni oli sitä mieltä, että pingottaa. Silti minua harmittaa päästää sekundaa käsistäni pois. Joo, tiedän, että virhe voidaan katsoa käsityössä sormien läpi, mutta silti... Malli on Upeat kirjoneulesukat -kirjasta. Nyt odotan jännityksellä, että hän tulee käymään ja näen, miten nuo istuvat jalkaan.

                                                   
Osallistuin Novitan neulomossa ensimmäistä kertaa sukkalanka vaihtoon. Oli tosi kiva kokemus. Kaiken lisäksi sain vaihdossa itselleni tuntematonta lankaa :)  sekä hauskat sukkalankaohjeet, suklaata unohtamatta.Nyt pitäisi mennä kutomaan ystävättäreni ystävän sukkia, jotta saisi nekin valmiiksi. Seuraavaksi listalla on tilaussukat tämän talon huoltomiehelle.  Missäköhän kohtaa ehtisi kutoa niitä paljon puhuttuja joululahjoja, ettei tulisi taas joulunalla paniikki...


                                                                                


                                          
1 kommentti:

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)