lauantai 2. elokuuta 2014

Tämä kuumuus ei helpota yhtään. Tuntuu, että tulen päivä päivältä kiukkuisemmaksi tämän kuumuuden takia. Viritin siirrettävän ilmastointilaitteenikin, mutta tuntuu, ettei sekään riitä. Makuuhuoneessa huutaa propellituuletin. Muuten tuo ilmastointilaite olisi ihan jees, mutta minua on alkanut ärsyttää sen pitämä hurina, joka ei ole ihan hiljaista. Yöksi sammutan sen ja avaan parvekkeen oven.
Nukahtaminen iltaisin on tosi vaikeaa - tekisi mieleni napsia joka ilta nukahtamislääkkeitä, mutten haluaisi totuttaa itseäni niihin tämän enempää. Että kesä osaakin käydä hermoille - tai ainakin tämä kuumuus.

Jos jotain myönteistä pitää tästä kesästä sanoa, on se, että kaksi ystävääni saivat houkuteltua minut viimein kanssaan aamu-uinneille tuonne lähes ainoaan uimarantaan. Tosi rauhallinen ranta - aamukahdeksalta siellä ei ole kuin pari mummelia ja muutama muu varttuneempi nainen. Tämän kesän trendi näyttää olevan vesijuoksu, koska kaikilla on se vesijuoksuvyö. Itse sain kokeilla ystävättäreni vyöllä ja niin siinä kävi, että ostin itsellenikin sen vyön. Sääli vaan, ettei ollut enää niitä 2.95e vöitä eli jouduin sijoittamaan 10e. Kallista tuo välineurheilu. Parina aamuna on nyt ollut vyö mukana ja käytössä. Tykkään kuitenkin uimisesta niin paljon, että olen tehnyt itselleni ohjelman, jossa ensin uin, sitten vesijuoksen ja sitten vielä lopuksi uin. On kyllä ihana olo uinnin jälkeen ja vesi on lämmintä kuin linnunmaito.

Käsityörintamalla on ollut tosi hiljaista. Meni 6,5 päivää niin, etten edes siirtänyt käsityötä. Sitten kudoin muutaman kerroksen ja taas puikot ovat saaneet olla rauhassa. Ei tiedä KyJylle hyvää tällainen.
Elokuun loppu lähestyy ja pitäisi  muutama työ vielä aloittaa, että saisin tarvittavat aloitukset kasaan. Jos vaikka ottaisi mission, että ne on aloitettava tänä viikonloppuna. (Hah, näkis vaan - kirjoittajan huomio)

Ukkosilta on täällä onneksi vältytty ainakin toistaiseksi. En ole ollenkaan ukonilman ystävä. Toivottavasti ukkoset kiertävät tämän paikan kaukaa.

Lämmintä viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

 1. Heips! Kannattaisi kurkata sähköpostiasi tai minun blogiani =)

  VastaaPoista
 2. Nyt on ollut niin lämmin, että puikot ovat saaneet olla aika rauhassa täälläkin. Jos sitä sitten tammikuussa tikutetaan, jotain maratonpeittoa, että pysytään lämpiminä paksun villatyön alla =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mä olen aina ajatellut niin, että kylmää vastaan voi taistella, mutta kuumuutta ei päihitä oikein millään.
   Tikutellaan talvikuukausina sitten isoja peittoja :)

   Poista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)