torstai 21. elokuuta 2014

Päivitystä pitkästä aikaa

Tässä on ollut kirjoittamattomana aikana vaikka mitä häppeninkiä. Lukioaikainen paras kaverini tuli meille pariksi päivää ( ja yöksi ) Oli tosi mukava nähdä häntä, mutta samaan hengenvetoon täytyy todeta, että taisi olla aika rankka kokemus. Olen nimittäin ollut tosi väsynyt viime päivät.Tuntuu, ettei mikään nukkuminen riitä. Öisin nukun 8-10h, mutta silti riittää unta vielä 2-3 tunnin tirsoihin. Vasta niiden jälkeen tunnen oloni pirteämmäksi.
Kuten sanoin, oli ihan kiva, kun hän kävi, mutta ehkä se, ettei ollut sitä omaa rauhaa, koetteli hieman ja teki hänen käynnistään rankan. Onko se ihme, kun  on tottunut olemaan suurimman osan päivästä itsekseen.
Sovittiin kuitenkin, että otetaan joskus uusiksi - vähän nopeammin kuin 7 vuoden päästä.

Kutominen on ollut aika vähällä, mutta olen yrittänyt ryhdistäytyä. Sain kudottua ystävättärelleni nimipäivälahjaksi sukat, niin kuin olin suunnitellutkin. Lankana on Neuleunelmista ostettu perussukkis. Samalla tämä oli viides valmistunut KyJy.

 
 
Kuudes valmistunut KyJy oli itselleni tehdyt Kin -sukat. Lankana oli 7 veikka, jonka sain synttärilahjaksi .Huomatkaa! Minä sain sukat ! Ihmeiden aika ei ole siis ohi.


 
Nyt on työnalla saapaassukat Kultsille - enää puuttuu toisesta terä ja sitten nekin ovat valmiit. Heti perään on tilaus toisille samanlaisille sukille. Kyllä sen terän aina kutoo, mutta 27.5cm varsi on niin tylsää kudottavaa. Onneksi saa / joutuu 11 kerroksen välein vaihtamaan väriä, ettei ihan tylsisty. Lisäksi kudon kahta sukkaa yhtäaikaa, niin valmistuvat nopeammin (mukamas)
 
Joskus vuosia sitten pelattiin Kultsin kanssa ihanaa autopeliä -  Carmageddonia. Sitten kävi niin, että koneet kehittyivät eikä peli enää toiminut uudemmissa koneissa. Nyt on tekeillä uusi Carmageddon ja siitä on jo saatavilla raakaversio, jota päivitetään sitä mukaa, kun uutta valmistuu. Eli kun nyt maksaa ja ottaa raakaversion ja kestää bugit ym., saa paljon halvemmalla kokonaisen uuden pelin. Kultsi on ladennut sen koneelle ja pakkohan sitä oli käydä tänään kokeilemassa. Kone vaan on menossa Kultsin kummipojalle, mutta Kultsi meinaa rakentaa itselleenkin pelikoneen. Kysymys kuuluukin, mistä minulle saadaan pelikone. Kultsi kyllä epäili, että jos minulle tulee pelikone, jää kutomiset vähemmälle - ainakin aluksi - ja neulomusten sijaan bloggauksen liittyvät Carmageddoniin. Mistäköhän hän tuollaista sai päähänsä..... En ymmärrä.....
 
Aamu-uinnit ovat loppuneet järvessä minun osaltani. Alkoi olla jo niin extremeä. Toisaalta tuntuu, että olisi pitänyt vain pakottaa itsensä lähtemään aamuisin, mutta kai sitä on niin mukavuuden haluinen tai jotain. Edellisen kerran olen uinut torstai-iltana 14.8. Vesi tuntui järkyttävän kylmältä, mutta kyllä se siitä hieman lämpeni, kun vaan sisukkaasti pysyi järvessä.
Oli uiminen vaan niin kivaa. Tulisipa pian taas kevät ja kesä, että pääsisi uimaan järvessä.
 
Siitä uimahallin aamu-uinti aloitteesta ei ole kuulunut mitään. Eikä varmaan ihan heti kuulu. Olisihan se kiva, jos pääsisi mahdollisimman pian jatkamaan uinteja. Kyllä ne vaan rytmittivät päivää, ja oli ihanan piristävää päästä aamulla uimaan.
 
Kai tästä joutaa taas kutomaan.
 
Mukavaa loppuviikkoa ja tapaamisiin taas!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)