keskiviikko 13. elokuuta 2014

4.8. tekemäni aloite siitä, että uimahalli olisi auki myös aamuisin, on kerännyt tähän mennessä 13.8. klo 14.57 kaikkiaan 59 nimeä :) Ajattelin, että annan sen olla avoinna ensi maanantaihin asti, jolloin laitan sen eteenpäin kuntaan. Luulisi jo tuollakin nimi määrällä olevan jotain vaikutusta. no, aika näyttää.

Käytiin taas kamujen kanssa uimassa. Rannalla oli paljon kylmempi kuin järvessä. Varmasti oltaisiin viihdytty kauemminkin, mutta alkoi kele sataa. Epistä. Ja tietenkin melkein heti, kun pääsi kotiin, alkoi aurinko paistaa. Ei ole reilua. Täytyy huomenna kokeilla uusiksi.

Huomenna mun lukioaikaisen parhaan likkakaverini pitäisi tulla meille pariksi päivää. Suunnitelmiin kuuluu tietenkin myös uiminen - ja tietty käsityöt. Onneksi olen saanut eilen puikkoihin jo vähän liikettä. Toimi ne tänäänkin jo hetken. Tekeillä on sukat ystävättärelleni. Valmiina olisi jo omat Kin - sukkani, mutten ole saanut aikaiseksi kuvata niitä. No, jos sitten, kun saan nämä keskeneräisetkin valmiiksi kuvaisi molemmat. Siinä kohtaa voi hehkuttaa kahdesta valmistuneesta KyJystäkin.

Enpä saanut edes kerralla kirjoitettua tätä bloggausta. Alkoi taas kaikki ahdistaa tosi lujaa. Mitä tehdä, kun ei jaksaisi enää mitään?

1 kommentti:

  1. Kyllä ne puikot siitä taas alkavat luistaa. Minun pitäisi saada kirjomisneulaan vauhtia. Yksi ystäväni on ottanut ja mennyt äskettäin kihloihin ja kyseisen ystävän isosisko meni viime vuonna naimisiin. Ärsyttää, että näiden käsitöiden pitää kasaantua näin! Mutta no, pitää vaan mennä sen mukaan, mitä jaksaa ja ehtii.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)