maanantai 25. elokuuta 2014

Mitä vielä.....

Että osaa ihmislapsi olla väsynyt. Tuntuu, että voisin nukkua vaikka kuinka paljon... Ja kyseessä on henkinen väsymys. Tämä on aika syvältä, jos ihan rehellisesti sanon. Yksi syy tähän väsymykseen voi tietty olla se, että yritän epätoivoisesti miettiä, miten selvitä taas laskuista. Piti jo viikonloppuna laittaa lisää lankaa myyntiin, mutten jaksanut aloittaa sitä ruljanssia. Eräpäivät lähenevät eli huomenna viimeistään on pakko alkaa laittaa niitä myyntiin. Mistään vaan ei enää raaskisi luopua :(
Olisi tilanne edes sellainen, että rahat riittäisi laskuihin ja elämiseen - ylimääräistä ei tarvitsisi jäädä edes joka kuukausi.
Jossain kohtaa pitäisi saada kasaan 160e, kun Kultsi lupasi rakentaa minulle uuden tietokoneen. Taitaa mennä ainakin lokakuulle, ennen kuin voin valtuuttaa hänet hankkimaan osia siihen.

Pikkuisen olen saanut kudottua. Sain ne Kultsin saapassukat valmiiksi ja samalla valmistui 7. kyjy. Nyt on tekeillä toiset samanlaiset saapassukat. Tylsä vaan kutoa niitä, kun väritys on ihan sama - saajan toivomuksesta.Täytyisi joku päivä ottaa oikein asiakseni lukea muiden blogeja - en ole pitkiin aikoihin jaksanut edes niitä seurata. No, kunhan saan lankaa myyntiin, niin sitten voi keskittyä niiden lukemiseen. En ole siis unohtanut muiden blogeja - olen vain ollut niin väsynyt ja saamaton.

Autokin alkoi viime viikolla temppuilla. Avain kyllä aukaisi sähkölukituksen ovista, mutta kun yritti startata, se ei ottanut ajonestoa pois päältä tai sitten pyöritti moottoria, muttei lähtenyt käyntiin. Kun otti avaimen pois virtalukosta ja laittoi ovat lukkoon ja avasi, minkä jälkeen yritti uudestaan käynnistää autoa, auto höräti käyntiin. Se on nyt tehnyt sitä muutaman päivän. Kele! Akku, startin johdot ja laturi on tarkastettu ja ne ovat kunnossa. Tänään kävin vaihdattamassa patterin avaimeen, mutta heti, kun piti lähteä liikenteeseen kylältä, auto teki taas tuon temppunsa.
Soitin äsken merkkihuoltoon, joka arveli vian olevan joko avaimen tai auton sirussa, jolloin ne eivät tunnista toisiaan tai sitten virtalukon pohjassa. Kysyin hinta-arviota virtalukonpohjan korjaukselle - 200 euroa,kiitos. Pelkkä avaimen koodaus n.200e/kpl. Hyi hel.....ti!
Ketuttaa,mutta pakkohan tuo on ennen katsastusta saada laitettua kuntoon. Ei ole kiva, jos tekee katsastuksessa tuon tempun katsastusmiehelle. Ihmettelen vain, mistä revin rahat tuohon. Miten niin auton pito on kallista? Mut ei olisi enää muun pas...päälle tarvinnut tuota. Ilmeisesti on laitettava kaikki langat tällä menolla myyntiin.
Ette uskokaan, kuinka tekisi mieleni huutaa suoraa huutoa, jos vaikka tämä paha olo ja ahdistus menisi pois. Jotenkin tuntuu, että taas tulee roppa kaupalla sitä itseään niskaan eikä mikään määrä tunnu riittävän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)