perjantai 30. elokuuta 2013

Alkaa hiljalleen ketuttaa ja turhauttaa, kun en ole vieläkään saanut autoani korjattuna. 3.9. tulee 2kk siitä, kun se vaihdelaatikko hajosi. Tekisi mieleni jo melkein hyppiä seinille sen takia. Toisaalta tässä nähdään, miten riippuvainen sitä on autosta. Kun nyt saisin sen pian!!!!
Ilmeisesti tuon takia sain hankittuani itselleni toispuoleisen päänsärynkin. Ei kiva, ei...

Eilen kävin katsomassa sairaalassa sitä työkokeilupaikkani pomoa. Hän oli selvästi ilahtunut, kun menin. Hyvä niin. Viivyin tunnin verran ja oleiltiin hetki ulkonakin, kun hän halusi aurinkoon. Lupasin mennä uudemmankin kerran käymään. Meinasin ensiksi, että olisin mennyt heti tänään, mutta muutin sitten mieleni ja päätin mennä maanantaina.
Viikonloppuna hän pääsee käymään saattajan kanssa kotona.

Tänään aamupäivällä ystäväni käytti minua kaupassa, minkä jälkeen juotiin pikaisesti kahvit. Hän oli menossa iltapäivällä töihin, minkä vuoksi kahvittelu oli pikainen tällä kertaa.

Muuten en olekaan saanut mitään aikaan. Kovasti olen suunnitellut huivin kutomista, valmiiden huivien pingottamista, pizzan tekoa ym, mutta toistaiseksi kaikki on vielä suunnittelun asteella.
Nytkin aion vielä vetkutella ja mennä lueskelemaan muiden kirjoittamia blogeja... pitkästä aikaa.

Aurinkoista perjantaita!

3 kommenttia:

 1. Jaahas, että kilpirauhasarvot ei ollu kohdallaan. Onpa hyvä että on saatu selville ja olet saanut lääkkeet. Ja hei, tuollainen 3-4 tabl on ihan ihan normaalia noissa lääkityksissä :)
  Voi että, toivottavasti työpaikkakokeilusi pomo toipuu. Ikäviä tuollaiset tapaukset :(
  Tsemppiä sinne ja tekstarinumero on sama ;)
  -Bemu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että tuo määrä on "normaali" ;)

   Koetan kirjoitella joku päivä sulle. Munkin numero on sama ;)

   Poista
 2. Älä stressaa. Ehkä se kilpparikin tekee sulle sen, et sä et jaksa. Sun pitäis kuunnella sun kehoa ja antaa vaan mennä. Siis et pistäis hanttiin koko ajan, vaan antaisit sun elimistös levätä.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)