sunnuntai 25. elokuuta 2013

Tervehdys kaikille!

Käsityörintamalla on edelleen aivan kuollutta. Mieleni tekisi ottaa kudin käteen, mutta puikot vain välttelevät minua. Ei kenelläkään olisi ylimääräistä kutomismotivaatiota lahjoittaa tänne...? ;)
Lisäksi pitäisi pingottaa viisi tai kuusi Eiku -huivia, mutta sitäkään en saa tehtyä.

Aamulla pakotin itseni tekemään kaalikeittoa - pitäähän sitä jotain syödä. Ja kaalihan on nyt parhaimmillaan. Kaalikääryleitäkin tekisi mieli, mutta niitä en jaksa ruveta vääntämään :(
Kultsi  on tulossa tänään käymään ja lupasi tuoda minulle omenoita. Ette ikinä arvaa, mitä minulla on suunnitelmissa... Omenapiirakka äidin ohjeella ja siihen vaniljakastiketta. Nam. Kun vain jaksaisin tehdä sen. Tai oikeastaan ne - lupasin tehdä Kultsillekin, etenkin kun Kultsi tuo tullessaan minulle puuttuvia aineita. Tulen lisäämään kuvan, kun / jos saan tehtyä piirakat tänään.

Olemisesta sen verran, että olen jotenkin tylsistymäänpäin. Mielessä pyörii se työkokeilupaikan vetäjän vointi ja samalla harmistus siitä, että työkokeilu katkesi. Äkkiseltään en ole keksinyt vaihtoehtoista paikkaa. Jotain pitäisi keksiä, etten taas erakoidu tänne neljän seinän sisälle.
Lisäksi tuntuu, että olen koko ajan väsynyt, mutta kuitenkaan en saa nukuttua väsymystä pois. Aina tulee huono omatunto, jos suunnittelen tirsoille menoa tai nukkumista aamulla pitkään. Tuntuu, että alan olla taas noidankehässä.

Perjantaina kävin kilpirauhaskokeessa ja tiistaina kuulen tuloksen, kun menen lääkäriin. Toivottavasti nuo lääkkeet ovat korjanneet sitä oikeaan suuntaan.
Kurja vaan, että lääkärini jää pois tämän kuun lopussa ja tulee uusi lääkäri. Taas saa selittää kaikki alusta alkaen uusiksi :(

Aurinkoista päivää!

3 kommenttia:

 1. Kaalikeitto on tosi hyvää =) Mulla on valtaisa käsityöinto, mutta aloittamiseen. Uusia aloituksia tulee koko ajan, vaan valmistasta ei tunnu tulevan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin, kuten myös kaalilaatikko, jota meillä syötiin kai 4 päivää putkeen :D

   Sulla sentään tulee aloituksia.. Toivottavasti löydät puhdin tehdä valmiiksikin ;)

   Poista
 2. Just take your time. You're not in any race.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)