torstai 5. syyskuuta 2013

Tänään on taas sellainen päivä, että kaikki ärsyttää. Lujaa. Yksi syy voi olla, että vuokran ym laskujen jälkeen tili on tyhjä. Kirjaimellisesti. Taas ihmetellään, miten selvitään, mutta kai se tästä jotenkin.

Asiasta nakkiin, mitä teidän mielestänne tarkoittaa ohessa olevan kuvan keltainen viivoitus?

 
Aivan oikein. Pysäköinti kielletty. Kuvan alareunassa näkyy maksullisilla tolppapaikoilla olevia autoja ja kuten näette, tuo kielletyn pysäköinnin alueen ja tolppapaikalla olevan auton väli ei ole kovin leveä.
Kuitenkin, jälleen kerran, tilanne on tämä:'


 
Tuosta on sitten kiva lähteä tolppapaikalta. Onko nykyään ihmiset niin piittaamattomia vai röyhkeitä, ettei yhtään ajatella maalaisjärjellä? Sen meinaan näkee korvallaankin, että kun tuohon jättää auton, on tolppapaikalta tosi vaikea lähteä. Itse asiassa, tässä talossa on jo muutaman kerran kolissut, kun tolppapaikalta lähtijä on kolhaissut tuohon parkkeerattua autoa. On vaikea alkaa kääntää peruuttaessa hyvissä ajoin - etenkin jos viereisessäkin ruudussa on auto. Että minua tänään korventaa tuokin, vaikka tuohon olisi jo luullut tottuneen - se on niin tavallista tämän talon pihassa... Etenkin, kun vieraspaikkoja ei ole.

Mutta muihin juttuihin. Kävin tuossa päivällä Kultsilla kahvilla ja leikkasin samalla hänen tukkansa.
Lisäksi sain omenoita, mistä olisi tarkoitus tehdä vielä 4 omenapiirakkaa - 2 kpl Kultsille ja 2 kotiin. Jos vaikka pakastimeenkin asti ehtisi jotain. ;)

Eilen otin itseäni niskasta kiinni, ja pingotin kaksi Eiku -huivia. Tällaiset niistä tuli:

 
En muista enää, mikä tässä ensimmäisessä oli lankana, mutta toisessa on Novitan Polku.
 
 
 
Mutta nyt tämä tyttö lähtee saunaan. Aurinkoista iltaa kaikille!
 
Yritän vielä saunan jälkeen pingottaa kaksi huivia eli jos jollain on ylimääräistä energiaa, niin tänne voi laittaa ;D2 kommenttia:

 1. Täältä saat energiaa vaikka kuinka paljon,eilen pesin keittiön ikkunan ja tänään olohuoneen ikkunan sekä kolme lastenlasta tuli puolelta päivin tänne,niille laitoin ruuat ja perkasin
  7-litraa puolukoita sekä pakastin ne jotta saan tehdä sun ohjeella piirakkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä olet ollut ihan yliaktiivinen :D
   Mielelläni otan energiaa vastaan, kiitos.

   Puolukoista olen kyllä vähän kade....

   Poista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)