maanantai 6. kesäkuuta 2016

On tää niin väärin; juuri kun on päässyt säännölliseen aamu-uinti rytmiin, niin sitten sää viilenee ja kunnolla. Ei paljon naurattanut, kun katsoin esimerkiksi torstain ennustetta : +8C. Kukaan selväpäinen ei mene tuossa lämpötilassa uimaan.
Toisaalta voi olla ihan hyvä, että on hetken viileämpää. Joku nimittäin kärvensi itsensä heti toisena uintiaamuna - ja kunnolla. Seuraavana päivänä rasvasin itseni hyvin, paitsi kintut. Miksi nyt niitä rasvaisi, koska ne eivät ole ikinä palaneet eikä ruskettuneet. Ei ennen tätä kertaa. Nyt ei riittänyt, että ne paloivat, vaan molempiin sääriin tuli aurinkoihottuma - etenkin vasempaan. Kuvassa se on jo melkein hävinnyt..Aluksi oli ihan tulipunainen. Bulgarian yogurtti ja Bepanthen ovat olleet kova sana.
Ai kun se näyttää kuvassa mitättömältä, mitä se ei ollut. Ei ollut kivaa, kun tuohon alueeseen osui hameenhelmat tai lakana. Ehkäpä muistan seuravalla kerralla rasvata myös jalat.


Puikotkin ovat välillä heiluneet ja tällaisia tuotoksia on valmistunut. Osa on saanut jo uuden kodin ja osa vielä odottaa, joutuvatko myyntiin vai pääsevätkö lahjaksi jollekin.

Sukat Novitan niitty -langasta ystävälleni

Mellanragista sukat ystävälle

Pitsisukat entiselle kirjanpitäjälleni

Pitsisukkaset Nallesta odottamassa uutta kotia

Lisää samalla mallilla tehtyjä sukkia :)

Ja vielä sininen versio samoista sukista. Nämä menivät ystävälleni. Näissäkin lankana Nalle


lasten sukat Novita Niitystä. koko 30 ja vailla kotia. En vain raaskinnut jättää niin isoa jämäkerää ;)

Seuraavaksi täytyisi kutoa ne loput Helavyösukat, jolloin pääsisi niistä viimeinkin eroon. kaiken muun kutominen tuntuu vain paljon kiinnostavammalta. Ikinä en enää ota tuollaista urakkaa, vaan kudon kaikkea, mikä minusta tuntuu kivalta ja mielekkäältä.

Tällä hetkellä olen ihan hurahtanut Niina Laitisen sukkiin ja ohjeisiin. Jotain niistä olen tehnytkin, kuten miesystävälleni ne Soulmates -sukat.(ehkä jotain muitakin...Ei pysty muistamaan)

Tässä on muutaman päivän ollut ihan omituinen olo. Toisaalta en saa mitään aikaan eikä mikään huvita, mutta toisaalta olo on kuin Duracell Pupulla. Paljon pitäisi tehdä, mutta mihinkään en saa tartuttua. Nytkin pitäisi pilkkoa raparperit ja laittaa pakkaseen ja osasta tehdä piirakka ja kiisseli, mutta en vaan saa tartuttua siihen. Pitäisi olla joku, joka potkisi aloittamaan - toisaalta taas siitä voisi tulla tappelu.
Voi, kun voisi vaan mennä peitonalle piiloon ja tulla sieltä esiin vasta sitten, kun on valmis tulemaan ja kohtaamaan taas maailman.

Viikon päästä pitäisi lähteä ystäväni kanssa Korialle Neulomolaisten tapaamiseen. Toisaalta odotan innolla sitä, mutta toisaalta... Tätä tämä elämäni on - yhtä jahkaamista ja miettimistä, mikä fiilis mahtaa olla silloin, kun pitäisi jotain tehdä.
Loppukuusta on tarkoitus mennä miesystävän pomon mökille viettämään mökkipäivää eli saunomaan, uimaan, grillaamaan ja rentoutumaan. Miesystäväni pomo lupasi viedä sinne grillin ja jääkaapin, ettei tarvitse kylmäsäilyttää kylmälaukuissa kylmäkallejen kanssa. Toivottavasti sää suosii, että voi nauttia ulkonaolosta. Käsityö on pakko ottaa mukaan, vaikken ehtisi silmukkaakaan kutoa :)

Jaa-a. Kai menen tästä jurottamaan ja miettimään, mihin saisin tartuttua vai saanko mihinkään. Aurinkoista maanantai-iltaa ! ( ainakin meillä paistaa vielä aurinko)3 kommenttia:

 1. Paljon olet tehnyt. Kauniita. Onko minun balleriinat millä mallilla ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sun balleriinojen tilanne on se, että yx on valmis ja toiseen luotu silmukat. Vielä kun muistaisin, minne ne laitoin odottamaan..... :/

   Poista
 2. Sä et ole ainut joka käräytti ittensä. Mäkin käräytin viime kesänä itteni - ja vielä kahdesti! Ei kiva.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)