tiistai 21. kesäkuuta 2016

Pitkästä aikaa oli taas lämmin ja aurinkoinen päivä, eikä tuulikaan ollut kovin kova. Aamulla tuli herättyä jo 4 tunnin unien jälkeen ja samoilla silmillä on menty siitä asti. Myönnettäköön, että nyt väsyttää. No, täytyy sinnitellä vielä jonkin aikaa.

Käytiin Ukko-Kullan kanssa Lahdessa ostamassa uudet jousipatjat, petari ja tyynyt. Pienellä testauksella kaupassa ja kotona ostokset vaikuttivat onnistuneilta. ( syy siihen rahaan ollakin) Kuinkakohan sitä oikein ensi yönä nukkuukaan, kun on kaikki uutta täkkejä ja liinavaatteita lukuunottamatta. :)

Myöhemmin päivällä miesystävän pari työkaveria kävi kahvilla. En helposti sano, että kahvikiintiö on täysi, mutta nyt sanon. Olin tovi sitten ihan kaksinkerroin, kun maha ilmoitti saaneensa liikaa kahvia. Olisinkohan oppinut, että joku raja kahvinjuontiin ;)
Sen verran vatsa oikutteli, etten kyennyt syömään kuin pienen nokareen kaalipataa, vaikka silmät olisivat syöneet enemmänkin.

Ei tässä tänään kummempia. Piti kirjoittaa enemmänkin, mutta olen niin väsynyt, ettei ajatus kulje. Palaillaan paremmalla onnella seuraavalla kerralla!

Mukavaa viikkoa ja Hyvää Juhannusta, jos ei sitä ennen törmätä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)