sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Lämmintä riittää...

... oikeastaan liiankin lämmintä. En ole ihminen, joka tykkää näin kuumasta - joku +22 olisi sopiva. Tuossa lämpötilassa tarkenisi käydä uimassakin. Tänään piti mennä heti aamusta, jolloin rannalla ei ole kuin "varttuneenpaa" väkeä, mutta joku nukkuin onnensa ohi. Saas nähdä, täytyykö mennä iltayhdeksältä vielä iltauinnille. ( meidän uimaranta täällä on aidattu ja puomi menee kiinni klo 22 )

Juhannus oli ja meni. Piti miesystäväni kanssa grillata hänen pihassaan, mutta mehiläiset olivat tehneet maapesän grillin alle. Niitä pyöri siinä niin paljon, että miesystäväni purki lekaharkoista tehdyn grillin ja heitteli hiekkaa siten, että pesä peittyi. Grillaaminen muuttui siten, että tavarat jääkaappiin ja nauttimaan juhannusherkut (?) Hesburgeriin. Käy se tietty noinkin.
Eilen otettiin sitten Juhannus vol. 2. Miesystäväni kasasi grillin toiseen paikkaan ja sillä välin minä askartelin grillattavat. Kun sitten vihdoin päästiin syömään, totesimme että kannatti odottaa grillausta. Oli hyvät eväät <3
Tänään jatkamme juhannuksen viettoa uusilla perunoilla, kananmunalla,sillillä ja tonnikalalla. Nam!

Aloittelin perjantaina KyJy 2016:sta. Näyttää koostuvan niistä perhanan helavyösukista. Kunhan saan  ne tehtyä, siirryn Antti- ja Jussi -sukkiin.

Ystäväni päätti sitten ilahduttaa minua tänään laittamalla viestiä, että jouluun on alle 6kk. Piti hänenkin aiheuttaa lisästressiä. Ihmettelen, missä välissä teen mitään, kun edellisvuotisiakin on vielä tekemättä.
Alkoi aikuisten oikeasti ahdistaa..

Kai se täytyy mennä jatkamaan kutomista!

Kaunista alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)